ESO‎ > ‎INFORMACIÓ GENERAL 1R ESO‎ > ‎

ACTIVITATS I SORTIDES 1r ESO CURS 2018-2019

En aquesta pàgina volem recollir les cròniques que faran els corresponsals web de les sortides i activitats que realitzaran durant el curs. 

Sortides  LLOC DATA
  Taller d'astronomia     
 Centre d'astronomia de Sabadell    
12 de novembre de 2018    
  Esquí de fons      28 de gener de 2019
  Museu Egipci i CRAM
 Barcelona
  26 de febrer de 2019
  Fageda i volcans de la Garrotxa 
 Garrotxa  
 30 d'abril de 2019
  Ciutat grega i romana d'Emporion          Empúries (pendent de confirmar)
   

Si us fa il·lusió descarregar una presentació amb les activitats i sortides dels vostres fills o filles d'any anteriors, heu d'anar al curs que va cursar i buscar l'any corresponent. Per exemple si voleu descarregar les fotografies del vostre fill o filla quan feia 1r d'ESO, heu d'anar al menú de 1r d'ESO i fer clic a la pestanya Recull de fotografies de cursos anteriors 



Sortida al Centre d'Astronomia de Sabadell dels alumnes de 1r d'ESO 


ALEJANDRO DE LA CRUZ i MARTINA BURRIEL // 
El dia 12 de novembre els alumnes de 1r ESO A i 1r ESO B varem anar a Sabadell al Centre d’Astronomia i ens van explicar breument els planetes del sistema solar. Quan van acabar ens van passar un audiovisual del mateix tema i de l’univers. Tot acabar això els del grup A van anar a l’observatori i els del grup B a baix a una exposició d’una sonda anomenada Gaia i la informació que havia agafat a l’espai exterior. Més tard, els dos grups es van revelar i cadascun va anar a on l’altre grup hi havia estat.


















Sortida de Tutoria dels alumnes de 1r d'ESO 

ALEJANDRO DE LA CRUZ i MARTINA BURRIEL // 
El dia 9 de Novembre les dues classes de 1r d’ESO vam anar al santuari de Lurdes caminant i van realitzar dues activitats. La primera consisitia en que cadascuna de les persones tingués un nom enganxat al front sense saber quin, i havia de preguntar als companys i companyes preguntes de sí o no. La segona activitat consistia en crear una historia de terror passant-se un fil. A aquesta última activitat els grups eren quatre, a diferència de a la primera, a la qual eren dos mixtes.



















Subpàgines (1): Sortida a la Garrotxa