BATXILLERAT‎ > ‎1r BATXILLERAT‎ > ‎

ACTIVITATS I SORTIDES 1r BTX 17-18


Els alumnes de 1r Batxillerat han creat un canal de Youtube "La història del món contemporani"Aquest canal de YouTube ha estat creat per alguns alumnes de 1r de Batxillerat de l'Institut Castell del Quer. En aquest canal penjarem diversos vídeos sobre diferents esdeveniments que han passat a la història del món contemporani. El nostre objectiu és explicar-vos el nostre passat recent d'una manera entretinguda i divertida, de manera que us sigui més fàcil entendre la nostra història. Esperem que us agradi!


Títol del canal:  Història del món contemporani INS Castell del Quer  https://www.youtube.com/watch?v=TR3LXUA2HgA&t=104s  Clica aquí

Projecte d'oral d'història de 1r Batxillerat
I avui hem rebut la visita de la doctora en antropologia, Julieta Olano, i hem estat parlant sobre la importància de recuperar la memòria històrica i ens ha presentat el projecte que durem a terme en el marc de les classes d'història de 1r de Batxillerat. La proposta consistirà en cercar i entrevistar persones que ens puguin ajudar a recuperar una versió silenciada de la història.   

El divendres 15 de desembre farem la segona sessió on aportarem idees sobre com desenvolupar aquestes petites investigacions.