ÚLTIMA HORA


En aquesta pàgina us recollim notícies, activitats i projectes que estem duent a terme a l'Institut Castell del Quer. Podeu seguir-nos també al twitter @castelldelquer i a l'instagram castelldelquer


AVÍS!!

Els alumnes que han escollit la modalitat de  Tecnologia de 1r Batxillerat, hi havia un error en el llistat de llibres (concretament el llibre de tecnologia industrial surt el de 2n de Batxillerat en lloc del de 1r). A partir del divendres 27 de juliol ja està rectificat. A la web d'ASSAICE, a partir del dia 6 d'agost també s'ha rectificat. 

Llistat de llibres de Batxillerat. (Rectificat)

Recordeu que podeu adquirir els llibres de Batxillerat a través de la Plataforma Assaice fins el 10 de juliol  o en comerços especialitzats.Reportatge audiovisual sobre els valors de l'esport que han fet els alumnes de 2n i 3r ESO de l'optativa d'emprenedoria.


La realització de tres reportatges audiovisuals que posen de manifest els valors de l’esport, ha estat el producte final del projecte que s’ha fet des de l’optativa d’emprenedoria.

S’ha treballat a tres bandes, per una part, la col.laboració de dos professionals , Lorda Cruselles i Arnau Costa, que  han guiat i acompanyat la creació del reportatge en la seva part més tècnica, el Consorci del Lluçanès i l’Ajuntament, per altra banda, donant suport des del projecte Valors Up , desplegat aquest curs a diversos pobles del Lluçanès, i finalment el nostre centre, on els alumnes han treballat seriosament aconseguint un resultat molt i molt bo.

Els adolescents i l’esport, L’escalada i Ballant amb el Jose, són els títols dels tres reportatges creats. Tots ells ens apropen a inquietuds que els joves tenen sobre l’esport, i en el nostre entorn més proper.Els alumnes de 4t ESO hem conegut els autors del Lluçanès.AGENDA


3 i 4 de setembre

Proves extraordinàries ESO i Batxillerat

12 de setembre

Inici de curs ESO

14 de setembre

Inici de curs Batxillerat