ÚLTIMA HORA

Aquesta web és un projecte que realitzem l'alumnat de l'institut. La finalitat és informar sobre els projectes, sortides i activitats que anem realitzant durant el curs. Ho fem a través de corresponsals d'aula i amb el suport d'alguns professors i professores. A través d'aquest projecte desenvolupem la competència comunicativa, digital i també la personal.  Volem aclarir que la informació que publiquem no és d'ultimíssima hora perquè abans fem un procés de revisió. Per aquest motiu a més del web també podeu seguir-nos al twitter @castelldelquer i a l'instagram castelldelquerSortida al Centre d'Astronomia de Sabadell dels alumnes de 1r d'ESO 


ALEJANDRO DE LA CRUZ i MARTINA BURRIEL // 
El dia 12 de novembre els alumnes de 1r ESO A i 1r ESO B varem anar a Sabadell al Centre d’Astronomia i ens van explicar breument els planetes del sistema solar. Quan van acabar ens van passar un audiovisual del mateix tema i de l’univers. Tot acabar això els del grup A van anar a l’observatori i els del grup B a baix a una exposició d’una sonda anomenada Gaia i la informació que havia agafat a l’espai exterior. Més tard, els dos grups es van revelar i cadascun va anar a on l’altre grup hi havia estat.


Sortida de Tutoria dels alumnes de 1r d'ESO 

ALEJANDRO DE LA CRUZ i MARTINA BURRIEL // 
El dia 9 de Novembre les dues classes de 1r d’ESO vam anar al santuari de Lurdes caminant i van realitzar dues activitats. La primera consisitia en que cadascuna de les persones tingués un nom enganxat al front sense saber quin, i havia de preguntar als companys i companyes preguntes de sí o no. La segona activitat consistia en crear una historia de terror passant-se un fil. A aquesta última activitat els grups eren quatre, a diferència de a la primera, a la qual eren dos mixtes.


AGENDA

Agenda

10 desembre  
Exàmens IOC

12 desembre  
Lliurament de la memòria definitiva del Treball de Recerca

13 desembre  
Museu de la ciència i la tècnica de Terrassa (2n ESO)

18 desembre  
Sortida Museu de la Ciència de Barcelona (3r d'ESO)

21 desembre  
Festival de Nadal