PROJECTE EMPRENEDORIA CURS 16/17

Aquest és el quart curs que l’escola Can Palmer participem en el projecte Cultura Emprenedora a l’escola. Un projecte en el qual els alumnes de cinquè creen una empresa cooperativa amb la finalitat de crear uns productes per vendre’ls a la Fira de Sant Isidre de la nostra localitat.

Per tal d’arribar a aconseguir aquest objectiu els nostres alumnes han de treballar de valent ja que han de decidir el nom de la cooperativa, dissenyar la imatge corporativa, realitzar molts tràmits legals (elaboració dels estatuts, fitxes de registres, sol·licitud del CIF...), en definitiva prenent moltes decisions i realitzant un treball en equip.

Es tracta d’una activitat on es desenvolupen els valors, hàbits i capacitats claus de l’emprenedoria.

 

Les nostres cooperatives tenen uns noms molt originals amb els quals ens identifiquem com a membres d’elles i uns logotips que ens representen molt bé.

La cooperativa de 5èA es diu Forces Unides i aquest és el seu logotip:


 

 

 
La cooperativa de 5èB es diu Los Espartanos i aquest és el seu logotip

 

 

 

 

 

El passat dimecres 25 de gener es va realitzar l'acte de presentació de les cooperatives escolars de les diferents escoles del municipi.


Aquest curs som cinc les escoles que participem en el programa de cultura emprenedora i un total de vuit cooperatives.

 

A l'acte, a més de totes les cooperatives, s’hi trobaven representants de la Diputació de Barcelona, del Departament d'Educació, de l'Ajuntament de Viladecans així com algun dels padrins de les cooperatives.

 

Durant l'acte cada cooperativa va tenir oportunitat de presentar-se (nom, imatge corporativa, membres de l'equip directiu...) i van haver d’explicar una part de la feina feta durant aquest trimestre.

Concretament les nostres cooperatives van haver d’explicar la imatge corporativa (Cooperativa Forces Unides) i l’entitat social a la

a la que es destinarà una part dels beneficis (Cooperativa Los Espartanos)

 

 

Presentació de la Cooperativa Los Espartanos:
DIMECRES 27 DE GENER ELS NOSTRES ALUMNES DE 5È HAN FET LA SEVA PRESENTACIÓ DEL PROJECTE D'EMPRENEDURIA JUNTAMENT AMB ALTRES ESCOLES DE VILADECANS.
l'EXPERIÈNCIA HA ESTAT MOLT SATISFACTÒRIA I ENGRESCADORA TANT PELS ALUMNES QUE HI PARTICIPEN COM PELS MESTRES QUE HI PORTEN EL PROJECTE.
US PENJEM LES PRESENTACIONS .

Els SuperrecicladorsDurant el curs 15/16 l'alumnat de cinquè està participant en un projecte de cultura emprenedora que  durarà tot el curs. La finalitat és realitzar un treball cooperatiu on es posin de relleu els valors de la iniciativa  i l'autonomia personal.Hem creat una cooperativa per curs i al maig posaran a la venda els productes que confeccionin.
Aquest curs tornem a tenir a la nostra Padrina la Teresa Carretero de la Empresa Joquer de Viladecans, que es dedica al disseny de sofàs.

 

PADRINA COOPERATIVES

 

PADRINA COOPERATIVES


Tenim dues cooperatives els seus noms són:

5è A: DAS

5è B: ELS SUPERRECICLADORS


Durant el curs 14/15 l'alumnat de cinquè està participant en un projecte de cultura emprenedora que  durarà tot el curs. La finalitat és realitzar un treball cooperatiu on es posin de relleu els valors de la iniciativa  i l'autonomia personal.Hem creat una cooperativa per curs i al maig posaran a la venda els productes que confeccionin
Tenim dues cooperatives amb els seus blogs corresponents:


Curs 13/14
El vídeo final  de les actuacions que es van fer és aquest :

Cloenda emprenedoria 13 14.wmv


Així mateix, al gener es va crear un bloc de cada cooperativa. 
Cliqueu els enllaços de sota per veure el que es va fer .Comments