No s'ha pogut trobar l'URL del gadget especificat


Benvinguts a la meva web.

Aquí trobareu informació relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, a més de l'Aprenentatge i el Coneixement.

Espero que allò que trobeu aquí sigui d'utilitat.


Qui sóc? 

Em dic Jordi Castro, sóc mestre d'Educació Infantil i Primària. He treballat a les escoles Canigó (curs 2003-2004), Pompeu Fabra (curs 2004-2005) i L'Aragai (del 2006 al 2010) de Vilanova i la Geltrú, a l'Escola del Parc (curs 2005-2006), al Prat de Llobregat, a l'escola Mar i Cel de Cubelles (2015-2016), a l'escola Mas i Perera de Vilafranca del Penedès (2016-2017) i he estat el coordinador TIC de l'Escola Sant Nicolau (del 2010 al 2015), de Canyelles (Garraf). 

Això és una mostra de la tasca que he anat fent.

Actualment sóc el Coordinador TAC a l'Escola l'Aragai de Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Vaig començar al món de l'Educació al 1998 quan vaig començar la carrera de Magisteri especialitat d'Educació Infantil. Des d'aquell dia he sabut que aquesta era la meva vocació i estic molt content de la feina feta fins el dia d'avui. He col.laborat en la formació de nens i nenes de 3 a 6 anys i espero continuar fent-ho fins que el cos em digui prou.

Darrerament m'he endinsat en el món de les TIC i la seva relació amb l'Educació, i pensant en això, vaig decidir fer aquesta web per oferir ajuda i compartir tot allò que vaig fent, recursos i idees que vaig trobant, amb els meus companys de professió.

Espero que us sigui d'utilitat.

Estic a la vostra disposició.

jcastro9@xtec.cat

Visites

          

Heu d'iniciar la sessió per afegir gadgets que només vós pugueu veure