PRESENTACIÓ


En aquestes pàgines trobareu el treball sobre l'exposició de l'escola Mare Nostrum: Barcelona , ciutat d'art. 


Si la primavera comporta un esclat de color, de llum i de verdor en la natura, l’escola sembla que no vulgui ser menys i deixa que aquest esclat primaveral s’escoli per tots els racons i arribi als nens i les nenes i a tothom del Mare Nostrum.

És potser per això,  que en aquesta època no ens estem quiets: colònies, sortides, proves, festa de l’escola, exposició... Tot plegat, una bellugadissa  que es fa notar des de P-3 fins a 6è i, que finalment, pren forma amb l’exposició de treballs que preparem puntualment cada any.

 

Si l’any passat vam fer “Una volta pel món”, aquest any ens centrem en Barcelona i ens hi situem a partir de les moltes mostres i manifestacions artístiques que la nostra ciutat ens ofereix: BARCELONA, CIUTAT D’ART.

Ens agrada que els infants gaudeixin de l’art, coneixin els artistes i esdevinguin bons observadors i creatius. És per això que, sigui quin sigui el tema escollit, a l’exposició sempre ho plasmem  de manera molt plàstica i artística. I no ens limitem només a l’exposició, sinó que procurem que les parets de l’escola estiguin sempre plenes.

Us convidem a visitar l’exposició  amb calma, a mirar-la en detall i en conjunt, a valorar l’esforç que han fet els nens i les nenes per fer les seves  produccions.

Passegeu per la planta baixa i pugeu al primer pis, llegiu frases i comentaris, mireu les fotos, busqueu el vostre fill, la vostra filla, però també els altres.

És una exposició de tots i de totes, i a partir del moment que vosaltres en gaudiu,  també serà una mica vostra, i qui sap, potser fareu com els infants que han descobert que a Barcelona caminem sobre flors, o que no gaire lluny de casa hi ha una escultura important.

 

Equip de mestres de l’escola Mare Nostrum

 

Maig 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Comments