Fitxes Tallers‎ > ‎

7 - Càlcul mental amb Realitat Augmentada


Atenció hi ha dues activitats

Càlcul Mental amb realitat Augmentada

Activitats

Recursos

 • En cas que no havia sentit parlar, Ruff Ruffman, acollida canina de la sèrie de PBS KIDS TV, FETCH! amb Ruff Ruffman, està fent una pel · lícula! Per descomptat, està en el cap i ell necessita la seva ajuda, com, ahir.

  En aquesta Realitat Augmentada, multi-jugador, cal mantenir-se al dia amb les ordres de menjar d'equip de rodatge de Ruff. El desafiament és mantenir un registre de quantes peces de sushi tothom vol.

  Order Up!
  Atès que el treball més important en un equip de rodatge s'està omplint el ventre de tot el món, haurà de pensar ràpid i ser ràpid en els peus per mantenir el sushi recta. Tant el cervell i el cos es mou cap a fora, un cop les peces del joc de Realitat Augmentada (marcadors) i començar a prendre comandes. Cap problema? Vegi si pot fer tot el camí a la Top Dog. Millor encara, a veure si es pot arribar abans que els seus amics ho fan.Altres Apps similars:Descripció de les activitats:b.-Viatge a les 10 meravelles naturals del món

Coneixement del Medi

Activitats

Recursos

 • A partir d'unes imatges impreses de les meravelles naturals del món incorporarem Realitat Aumentada amb personatges fantàstics.
 • Treball per parelles, entre els dos creen la imatge augmentada i després s'enregistra en video: un fa la descripció de la imatge i l'altra la grava amb video
 • Viatgem amb Google Earth al lloc en concret. Anemamb un iPada i l'altre grava.
 • Tindrem 10 escenaris (imatges de les meravelles naturals) i cada parella farà les que pugui.


Aurasma http://itunes.apple.com/es/app/aurasma-lite/id432526396?mt=8


Google Earth

http://itunes.apple.com/es/app/google-earth/id293622097?mt=8
Descripció de les activitats:


ĉ
Pilar Soro,
1 de jul. 2012, 16:26
Ċ
Pilar Soro,
1 de jul. 2012, 4:09
Ċ
Pilar Soro,
1 de jul. 2012, 4:09
ĉ
Pilar Soro,
1 de jul. 2012, 16:27
Comments