Animació Voki

Un Voki és un avatar que es mou i parla el text que li hagueu introduït. Es tracta d'un ítem molt útil al bloc per tal de fer presentacions, o com a guia d’idiomes ajudant amb la pronunciació d’una forma lúdica. Disposeu al vostre abast de dues formes d’afegir un Voki al bloc:

  1. Mitjançant l’ús d’un widget de text a la barra lateral bloc.
  2. Integrar l’avatar a un article o una pàgina.

Creació d'un Voki

Per crear-ne un Voki primer heu de registrar-vos com a usuaris de la web http://www.voki.com/, un cop registrats us heu d’autenticar. Feu clic ara a la pestanya de creació del personatge.


A la finestra que se us ha obert disposeu d’un editor per crear i personalitzar els Vokis. Aneu afegint totes les característiques del personatge (trets facials, roba, paisatge, missatge a reproduir...), i un cop el tingueu enllestit premeu el botó Publish.

Aquesta acció us portarà a la finestra on podeu visualitzar i escoltar el Voki resultant, i des de la qual podreu copiar l'Embed code de l’objecte per inserir-lo al bloc.
Inserció del Voki al bloc

Per inserir el Voki heu de seguir aquests pasos:

      1. Copieu el codi HTML que us han proporcionat a http://www.voki.com/.


      2. Afegiu un article o una pàgina. Un cop a dins de l’editor dels blocs premeu la pestanya Text. Si el voleu inserir a la barra dels ginys seleccioneu el menú Aparença | Ginys | Afegeix Giny de text.

      3. Enganxeu el codi HTML a dins de la finestra d'edició de l'editor o a la del giny de text.

      4. Deseu els canvis.