Etusivu

Tervetuloa sivuillemme!


Yhdistys on perustettu vuonna 2007. Sen tarkoituksena on paikallisena Kaatuneitten Omaisten Liitto ry:n jäsenyhdistyksenä toimia sotaorpojen ja muiden kaatuneitten omaisten hyväksi valvomalla heidän etujaan ja toimimalla heidän puolestaan, vaalia sodissa kaatuneitten ja sodan olosuhteissa henkensä menettäneiden muistoa, edistää kaatuneitten omaisten yhteistoimintaa ja jäsentensä virkistystoimintaa.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kerää ja tallentaa tietoa kaatuneitten omaisten vaiheista ja kokemuksista sekä harjoittaa alaan liittyvää tutkimusta. Lisäksi Pohjois-Savon Sotaorvot ry järjestää esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, tutustumiskäyntejä ja muita vastaavia tapahtumia, harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa, pitää yhteyttä omaa toimintaansa lähellä oleviin muihin yhdistyksiin sekä pitää yhteyttä yhdistyksen tarkoitusperiä edistäviin viranomaisiin, päättäjiin ja tiedotusvälineisiin.

Yhdistys voi toimintansa tukemiseksi asiaankuuluvan luvan saatuaan järjestää arpajaisia ja rahankeräyksiä sekä vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja.

Jos et ole jo jäsen, tervetuloa joukkoomme! Myös kannatusjäseneksi voi liittyä.Yhdistys kuuluu jäsenenä Kaatuneitten Omaiset ry:hyn

https://c5e500fb-a-3a69caf4-s-sites.googlegroups.com/a/wmail.fi/pohjois-savon-sotaorvot/home/kl-logo.jpg?attachauth=ANoY7coPpTa_oyUStuwlpnmwqdkfEWA-eedfjt4GXMO33MWP3EOnmY2TflsCpnmsQYZaKfpcu8wW9A0ILrjGeF0gidNQXfuKBP7-jLQEl0k3S0gDvldx6haH3aqph6e3Age2XypUB5qbg26sS4J1hRZCuyb3oXBf6GWbo6MBlBPKA4JOPpYXkRf9WQx-mvqaK2ag-gAmCydfgn9X6l_fB0da8EmvvT-e6HsxtC3oQ6G90cm_eytKLdQ%3D&attredirects=0Sotaorpo Anni-Katri Hänninen

1. Kaikella on määräaika, ja aikansa on joka asialla taivaan alla.
2. Aika on syntyä ja aika kuolla. Aika on istuttaa ja aika repiä istutus.
3. Aika on surmata ja aika parantaa. Aika on purkaa ja aika rakentaa.
4. Aika on itkeä ja aika nauraa. Aika on valittaa ja aika hypellä.
5. Aika on heitellä kiviä ja aika kerätä kivet. Aika on syleillä ja aika olla syleilemättä.
6. Aika on etsiä ja aika kadottaa. Aika on säilyttää ja aika viskata pois.
7. Aika on reväistä rikki ja aika ommella yhteen. Aika on olla vaiti ja aika puhua.
8. Aika on rakastaa ja aika vihata. Aika on sodalla ja aika rauhalla.

 Saarnaaja, 3. luku, 1–8.

Alisivut (2): Ajankohtaista Esittely
Comments