2016-2017 Bell Schedule

Watertown High School

Bell Schedules

2016-2017

                                                 

Regular Schedule

1st Block                                            7:20   8:42   (82 minutes)

2nd Block                                            8:49   10:11  (82 minutes)

        3rd. Block                                           10:18 10:48 (30 minutes)

        (RTI & Enrichment)        

4th. Block                                           10:55 12:47  ( 84 Instructional mins.)

                                      1st lunch -                           10:55   11:23 ( 28 minutes)

                                      2nd lunch-                           11:23   11:51  (28 minutes)

                                      3rd lunch-                           11:51   12:19  (28 minutes)

                                      4th lunch-                           12:19   12:47  (28 minutes)

 5th. Block                                          12:54   2:20  ( 86 minutes)

 

Assembly Schedule      

        1st. Block                                           7:20 8:28 (68 minutes)

        2nd. Block                                          8:35 9:43 (68 minutes)

        3Rd. Block                                          9:50 10:20 (30 minutes)

        (RTI & Enrichment)        

        4th. Block                                           10:27 12:19 (84 instructional minutes)

                                      1st. Lunch -                        10:27 10:55

                                      2nd. Lunch -                        10:55 11:23

                                      3rd. Lunch -                        11:23 11:51

                                      4th. Lunch -                        11:51 12:19

        5th. Block                                           12:26 1:35

        Assembly \ Pep Rally                     1:35 2:20 (45 minutes)

Comments