Welkom!

Zo’n 116 vrolijke kinderen,
13 enthousiaste medewerkers, 
met betrokken ouders en bestuurders, 
in een goed onderhouden en verzorgd schoolgebouw; 
samen zijn wij christelijke basisschool de Wegwijzer in Alteveer. 

Leren in al zijn vele vormen, dat is waar wij elke dag mee bezig zijn en dat is waar wij plezier in hebben. Op deze site vindt u nog veel meer over wie we zijn en wat we doen.


Waar kun je onze basisschool vinden?


De Agenda

Nieuws!

  • Nationale Pannenkoekdag
    Door heel het land zijn op vrijdag 16 maart pannenkoeken gebakken voor ouderen in de buurt in het kader van de ‘Nationale Pannenkoekdag’. Gewoon, omdat onze opa’s en oma’s ook best wel eens in het zonnetje gezet mogen worden en om het contact tussen jong en oud te stimuleren. Zo ook op CBS De Wegwijzer in Alteveer. ’s Morgens hebben alle leerlingen van groep 7, met behulp van ouders, heerlijke pannenkoeken gebakken en het speellokaal ingericht als pannenkoekenrestaurant. Tussen de middag zijn de opa’s en oma’s welkom geheten en is er gezamenlijk genoten van de pannenkoeken.
    Geplaatst 16 mrt. 2018 06:46 door Directie CBS
  • Groep 6 en 7 doen auditie voor 'Lang Leve de Muziekshow'
    De leerlingen van groep 6 en 7 hebben in samenwerking met Scala een eigen muzikale act gemaakt. Ze hebben een lied geschreven en daar een choreografie bij gemaakt. De hele muzikale act mocht niet langer duren dan 1,5 minuut, is gefilmd en wordt naar de 'Lang Leve de Muziekshow' gestuurd. Hiermee doen ze mee aan de auditie voor de live shows. Nieuwsgierig? Dan is de act te bekijken middels de website:     Geplaatst 9 mrt. 2018 04:06 door Ict- Coördinator
Berichten 1 - 2 van 107 worden weergegeven. Meer bekijken »