Welkom!

Zo’n 116 vrolijke kinderen,
13 enthousiaste medewerkers, 
met betrokken ouders en bestuurders, 
in een goed onderhouden en verzorgd schoolgebouw; 
samen zijn wij christelijke basisschool de Wegwijzer in Alteveer. 

Leren in al zijn vele vormen, dat is waar wij elke dag mee bezig zijn en dat is waar wij plezier in hebben. Op deze site vindt u nog veel meer over wie we zijn en wat we doen.


Waar kun je onze basisschool vinden?


De Agenda

Nieuws!

 • Plusklas organiseert Foute Outfitdag

  Dinsdag 6 februari heeft de school met elkaar de 'Foute outfit' dag beleefd. De dag is in het leven geroepen naar aanleiding van een project dat uitgevoerd werd door de plusklas. Een project waarbij de leerlingen van de plusklas hun eigen foute kleding hebben ontworpen. Dit project is schoolbreed gekoppeld aan het respect hebben voor een ander. Iedereen hoort erbij. Hoe je er ook uitziet. Qua outfit kon en mocht deze dag alles, zolang het maar lekker fout was. De leerlingen van de plusklas hebben deze dag de rol van modepolitie op zich genomen en zijn op zoek gegaan naar de meest fout verklede kinderen. 
  Geplaatst 8 feb. 2018 01:46 door Directie CBS
 • De nationale voorleesdagen 2018

  De nationale voorleesdagen 2018


  Op woensdag 24 januari zijn De Nationale Voorleesdagen 2018 van start gegaan. Het Nationale Voorleesontbijt vond plaats in het speellokaal, waar iedereen zijn eigen ontbijtje kon nuttigen. Tijdens het ontbijt werden de kinderen beloont met een prachtig toneelstuk, aan de hand van het Prentenboek van het Jaar 2018: Ssst! De tijger slaapt, geschreven en geïllustreerd door Britta Teckentrup. Dit prentenboek, waar veel dieren een rol spelen, werd op speelse wijze  door de leerkrachten en één leerling als tijger uitgevoerd. Het voorlezen zal de komende dagen  tot 3 februari op deze manier meer aandacht krijgen.

  Geplaatst 26 jan. 2018 04:53 door Ict- Coördinator
Berichten 1 - 2 van 105 worden weergegeven. Meer bekijken »