Hallo allemaal,

Welkom op de site van groep 7!
Er zitten 24 kanjers bij ons in de klas. We zijn met 11 jongens en 13 meisjes.
Op maandag, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag is juf Sijpkes in groep 7 en op dinsdagmiddag, woensdag en donderdagmiddag juf Fransman. 
We hebben gymnastiek in de even weken op donderdag, we gaan dan met de bus naar de sporthal en in de oneven weken vrijdagmiddag, we gaan dan met de fiets naar de sporthal.
Wil je meer van ons weten, lees dan "nieuws uit groep 7". Ook proberen we geregeld nieuwe foto's op de site te zetten zodat je kunt zien wat wij dit jaar allemaal doen. 

Kijk gerust rond en veel plezier op onze site!

Groeten,
Juf Sijpkes en juf Fransman


             

Digitale agendaNieuws uit de groep

  • Een nieuw schooljaar Voor de kinderen staat er tot aan de Kerstvakantie een nieuw gezicht voor de klas, juf Sijpkes.De eerste twee weken zit er al bijna weer op en de kinderen en de juf leren elkaar al goed kennen.Ook een bekend gezicht voor de kinderen in groep 7, namelijk juf Fransman.Groep 7 wordt een jaar waarin hard wordt gewerkt en waarin de kinderen veel nieuwe dingen gaan leren.Maar ook een jaar waar ruimte is voor ontspanning en plezier.Samen gaan we er een top jaar van maken!
    Geplaatst 13 sep. 2017 13:07 door Groep 7 Cbs De Wegwijzer
  • Moeilijke woorden 4.1 In de bijlage het huiswerk voor dinsdag 10 februarisucces!
    Geplaatst 27 jan. 2015 07:25 door Groep 7 Cbs De Wegwijzer
  • Topografie Midden-Amerika In de bijlage zijn zowel een ingevulde versie als een blinde kaart te vinden waarmee geoefend kan worden.
    Geplaatst 22 jan. 2015 07:21 door Groep 7 Cbs De Wegwijzer
Berichten 1 - 3 van 101 worden weergegeven. Meer bekijken »


informatieavond groep 7Comments