foto's

Album schooljaar 2011-2012
Dierententoonstelling
Bosspel - Stratego
Het derde leerjaar deed een project over dieren. De leerlingen hebben per twee info opgezocht rond een zelfgekozen dier: leeuw, dolfijn, haai, pinguïn, hamster, hond, papegaai, paard en konijn. Ze hadden dat dier ook van klei gemaakt en in zijn leefomgeving (versierde schoendoos) geplaatst. 
Ze hebben ook spelletjes rond dieren gespeeld.
De leerlingen van de lagere school trokken naar jaarlijkse gewoonte naar het bos. Het werkgroepje 'bos' stak een leuk spel in elkaar waarin de leerlingen in teams tegen elkaar speelden. Het bosspel is eigenlijk een actieve Stratego waarbij de leerlingen de vlag uit het andere kamp moeten proberen te veroveren. 
Het was alvast een leuke dag!
Prikkels - zintuigen
Veldloop 2011
De leerlingen van het 5de leerjaar werden uitgenodigd op de opening van een nieuwe tentoonstelling in het natuurwetenschappen museum te Etterbeek. Zij mochten als eerste alle proeven over zintuigen testen. Ook de minister Didier Reynders kwam kijken samen met heel wat pers. Kijk ook eens op de klaspagina van het 5de leerjaar voor meer nieuws.
Afgelopen donderdag deden we met onze lagere school terug mee aan de veldloop. Dit jaar kwamen we jammer genoeg met geen enkel prijsbeest terug naar school. Maar de sportieve inspanningen van alle leerlingen uit het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar waren daardoor zeker niet minder. Er gaf trouwens niemand op, dat is ook een puike prestatie. Proficiat aan alle lopers!
1 september 2011
Verbouwing stavaza!
Het schooljaar is gestart! Er waren heel veel nieuwe gezichten, zowel bij de leerlingen als bij de juffen. We heten alvast iedereen van harte welkom op onze school. Voor een leerrijk en leuk schooljaar!
Tijdens de vakantie werd er op de tweede verdieping hard verder gewerkt. De nutsvoorzieningen zijn bijna klaar en dan kan aan de verdeling van de klassen begonnen worden. Enkele kleuterjuffen gingen ook aan de slag en gaven de muren een nieuwe kleur! Kijk maar!

Album schooljaar 2010-2011
Kip op vakantie!
Verbouwing op school!
De kip die normaal op onze school leeft, slaapt, speelt, legt is met juf Cindy mee. Ze mag daar de hele zomer op vakantie gaan in haar vakantiehuis. Kijk maar mee hoe knus en gezellig dat huis voor haar is. Hopelijk blijft ze veel eitjes leggen en heeft ze een leuke vakantie.
De laatste twee dagen werd er hard gewerkt. De wijkschool verhuisde al met het materiaal naar de hoofdschool en de tweede verdieping van de hoofdschool gaat dicht voor een verbouwing. Al het materiaal staat nu in de refter! Neem een kijkje in de lege klassen.
Zaaien en planten
Carnaval 2011 lager
In de eerste kleuterklas leerden de kleuters alles over zaaien en planten. Ze gingen zelf aan de slag in de klas. Brachten ook een bezoek aan de plaatselijke bloemenwinkel en keerden terug naar de klas om op ontdekkingstocht te gaan. Een hele leerrijke tijd!
In de lagere school werd er naar jaarlijkse traditie de prins en prinses carnaval van 2011 verkozen. De winnaar bij de jongens was Mark van het 6de lj en bij de meisjes Valentina van het 4de. De prijs voor de beste verkleedpartij ging naar Mayoli van het 5de en Youssef van het 6de! Na de verkiezing was er een groot feest!
Pannenkoeken tegen aids
Ontbijt met het lager
De leerlingen van het vijfde leerjaar hebben geld ingezameld voor de aidswezen. Ze namen deel aan de actie van het Rode Kruis en Studio Brussel, Music For Life. Ze bakten samen een hele voormiddag pannenkoeken op school en verkochten die aan iedereen! Met deze actie hebben ze meer dan 150 euro voor de aidswezen opgehaald! Puike prestatie!
De hele lagere school hield deze ochtend een gezellig ontbijt op school. Elke klas zorgde voor iets, brood, drank, beleg, ... Er was meer dan voldoende en het was overheerlijk! Bedankt aan alle mama's en papa's die hun steentje hebben bijgedragen!
  
Start EduFiks project
Toeka 1 jaar
De leerlingen van het 5de en 6de leerjaar van onze school zijn gestart met het EduFiks project. Ze gaan tijdens dit schooljaar nadenken over hoe ze met de Flip camera in de klas aan de slag kunnen gaan. Het is een nieuwe technologie waarbij ze ondernemend uit de hoek zullen moeten komen.
Aan het begin van deze week vierden we met de hele school de verjaardag van Toeka. Hij werd vorig schooljaar op onze school geboren en maandag werd hij 1 jaar. We hebben met alle kinderen van de school gezongen en iedereen kreeg lekkere taart! Lang leve Toeka!

Album schooljaar 2009-2010
Verbouwing is gestart!
Nieuw terras op speelplaats
Op het eerste en tweede verdiep worden sinds vandaag de toiletten aangepakt. Alles wat oud en versleten is moet eruit en zal vervangen worden door een nieuwe sanitair blok op het eerste en tweede verdiep. Volgend schooljaar zullen ook de klassen aangepakt worden! Nog veel werk, maar het resultaat zal verbluffend zijn!
Onze school is volop bezig met een restyling! Zowel langs de binnenkant als de buitenkant proberen we onze school zo aangenaam mogelijk te maken. In de eerste plaats voor de leerlingen. De speelplaats wordt ook altijd een beetje beter, kindervriendelijker, leuker, ... Kijk maar mee!

Album schooljaar 2008-2009
Carnaval
Schoolfeest
Digitaal bord
Klik klik
Klik klik
Klik klik

Album schooljaar 2007-2008
Zeeklassen
Lentefeest
Spelen
Comments