Upgradeberichten‎ > ‎

UPDATE 012b (9/06/2016)

Geplaatst 10 jun. 2016 02:07 door Parcours vzw   [ 13 jun. 2016 02:58 bijgewerkt ]
  • Grote bug in sync met Exact gefixt. Met dank aan Nina van Gent om het in te zien en te melden. Als een inschrijving op 0 komt, moet er een credit nota aangemaakt worden. De afgelopen maand suggereerde hij echter ook een credit note bij die gevallen waarbij de inschrijving niet op 0 kwam maar er wel een verlaging van het totaal bedrag (totaal van de deelnemers) van de inschrijving was. Dit kwam omdat de deelnemers niet gesynct werden in dat geval. Volgende week kuis ik overal op, mogelijks met hulp van jullie als er ook in Exact aanpassingen moeten gebeuren.

  • Vanaf nu zie je bij bepaalde rapporttypes CRT  (custom report types) achter de naam staan. Zie dit google+ bericht voor meer info

  • De validatieregel 'Is_Paid_In_Parts_Immutable' op registration is verwijderd in de moederorg, maar bij jullie dus nog niet. Verwijder die aub. Je zal zien, je kan niet missen: er staat geen tekentje van package meer voor (dat bmauw pijltje naar beneden).

  • Planning board bug fixes. Ondertussen alweer een nieuwe ontdekt, dat is voor de volgende keer ;)

  • vertaling van de regel 'met vermelding' op facturen aangepast naar 'met vermelding van de gestructureerde mededeling' zodat de ogm op de volgende regel valt en niet gesplitst wordt op de PDF van een factuur

  • je kan nu notities en bijlagen toevoegen aan een factuur

  • in bulk facturen of inschrijvingen op definitief zetten: vroeger werden die in willekeurige volgorde gesynct met Exact. Nu niet meer. Gesorteerd op factuurdatum en indien die gelijk is, dan op datum + uur van aanmaak van de factuur of inschrijving

  • Er zijn twee list views voor creditnota's op inschrijving nu: eentje crediteren en uitbetalen en eentje crediteren en verschil bekijken. Zal besproken worden in de collegagroep.

  • Er zat nog een bug op deelnemer: als je een activiteit selecteerde en die is volzet of de persoon die je wou inschrijven was al een definitieve deelnemer, dan wil je die persoon misschien op een andere activiteit inschrijven. Als je dan de activiteit veranderde, dan werden nog steeds de tarieven van de eerst geselecteerde activiteit getoond. Niet dat je er iets mis mee kon doen, want dan gaf ie een foutmelding, maar toch... niet netjes. Aangepast nu.

  • En dan nog dit: als je na afloop van een activiteit die volzet was, nog deelnemers wilt toevoegen, dan verhoog je het maximum aantal deelnemers en voeg je ze dan toe. Maar er zat nog een bug: de deelnemer kreeg alsnog eerst een wachtlijstmail en dan een betalingsverzoek. Opgelost, er volgt nu enkel een betalingsverzoek.

Comments