Upgradeberichten‎ > ‎

UPDATE 011 (2/3/2016)

Geplaatst 2 mrt. 2016 13:23 door Parcours vzw   [ 3 mrt. 2016 11:01 bijgewerkt ]
  • participation + evaluation reminder opt out: bug (fout in validatieregel) gefixt.
  • Babbler-bug: de unsubscribe link, daar zat nog een foutje in, opgelost.

  • Verantwoordelijke persoon inschrijving aanpassen: gaat vanaf nu ook nog nadat de inschrijving al definitief is. En het komt dan ook goed in Exact Online (bij de juiste relatie). Als dus de factuur achteraf bv op naam van een bedrijf moet zijn ipv een individu, dan ga je als volgt te werk: verander de naam van de verantwoordelijke persoon in de naam van een persoon die aan dat bedrijf in Salesforce gekoppeld is. Dan sla je op en klik je op de knop 'creëer verkoopfactuur' op inschrijving (bovenaan) en dan doe je de naam van de contact weg en selecteer je de naam van de organisatie. Zo, nu zal ook op de PDF de naam van de organisatie staan. 

  • Er is nu ook een status 'processed' op inschrijving en verkoopfactuur (een beveiliging): je kan die zelf niet geven, maar als je in Exact de boekingen verwerkt (ter info verwerkte boekingen wil automatisch zeggen dat het niet meer de bedoeling is om deze boekingen nog aan te passen) dan komen deze inschrijvingen en verkoopfacturen automatisch op status 'processed' en kan je de financiële info niet meer aanpassen of geen deelnemers meer toevoegen of verwijderen.
  • inschrijvingsdatum bij inschrijving met status wachtlijst die definitief wordt omdat er plaatsen vrijkomen: als een deelnemer op de wachtlijst kan deelnemen, dan zet je de status op definitief. Maar de inschrijvingsdatum veranderde tot nu toe niet mee. Dat is niet handig, omdat de rappels (betalingsherinneringsmails) gebaseerd zijn op de datum van de inschrijving. Nu verandert dus ook die datum mee van de inschrijving, wordt dag van vandaag als je de status van wachtlijst naar definitief zet (van een deelnemer of een inschrijving).
Comments