Upgradeberichten‎ > ‎

UPDATE 006 (12/1/2016)

Geplaatst 11 jan. 2016 14:17 door Parcours vzw   [ 2 mrt. 2016 03:25 bijgewerkt door Merijn Supply ]
  • Probleem met de status wachtlijst opgelost: Tot nu toe als je iemand inschreef op de wachtlijst, dan werd niet alleen de hele inschrijving op de wachtlijst gezet, maar ook de andere deelnemers in die inschrijving. Opgelost. De andere deelnemers blijven nu op 'te verwerken' staan. Vergeet dus wel niet om de inschrijvingen te splitsen als er naast deelnemers met wachtlijst ook andere deelnemers in dezelfde inschrijving zitten.
  • 'Start eerste sessie' staat nu ook op het niveau van de deelnemer, je kan die nu toevoegen in alle layouts van deelnemer
  • De manuele mails die je stuurt vanuit het systeem, hebben niet meer als afzender 'no-reply salesforce'
  • Verificatiecode als je wilt inloggen is nu nooit meer nodig
  • De sync met de Uit Databank verloopt nu om de 10 min ipv om de 2, op die manier is de kans kleiner dat 'Cloud Innovation je activiteit aan het bewerken is' terwijl je probeert op te slaan.
  • Er was een probleempje met het telefoonnummer van de lead bij converteren: dat leek niet gemigreerd te worden. Nochtans was dat wel zo. Er zijn twee standaardveldjes van salesforce op contact ivm telefoon: privé-telefoon en telefoon, alleen was dat laatste veldje verborgen (het telefoonnummer stond er wel, je kon het alleen niet zien). Dus: nu kan je dat veldje zien op personen: er staan voorlopig twee veldjes ivm telefoonnummer.  Maar bij converteren lead zal altijd het telefoonnummer bij 'telefoon' verschijnen. Cloud Innovation zal binnenkort dan de migratie rechtzetten op al jullie orgs: het privé-telefoonnummer zal overgezet worden naar telefoon. Daarna kan je privé-telefoon weer verbergen, omdat we dat nergens anders gebruiken.
  • Partners kwamen niet mee in sync naar UiT in Vlaanderen. Dat gebeurt nu wel (zinnetje onderaan inhoud: 'in samenwerking met') . Als je ze nu al erbij wilt voor diegene die al gepubliceerd zijn, dan moet je herladen: checkbox 'publiceren op UiT' in bulk uitzetten en weer aanzetten.
Comments