Upgradeberichten‎ > ‎

UPDATE 003 (5/1/2016)

Geplaatst 4 jan. 2016 07:38 door Parcours vzw   [ 2 mrt. 2016 03:24 bijgewerkt door Merijn Supply ]
Vanaf 5/1 volgende aanpassingen:
  • je kan deelnemers verwijderen indien ze status 'in voorbereiding' of 'wachtlijst' hadden. Annuleren is dan niet meer nodig. [toevoeging Merijn] Als je eerst annuleert, dan is het niet meer mogelijk om die deelnemer nog te verwijderen!
  • je kan het veldje met de samenvatting van deelnemers en activiteiten op inschrijving nu ook gebruiken in mailtemplates op dat object als de inschrijving nog niet definitief is, dat kon voorheen niet. Dus handig voorlopig als je een standaardtemplate wilt gebruiken voor mensen die op wachtlijst staan, in afwachting van de automatische mail die er deze maand aan komt.
  • er zaten nog fouten op de rechten van een standaarduser ivm het mailen naar alle deelnemers van één activiteit in bulk. Dat is opgelost, nu kan dus iedereen met standaardprofiel dat via de knop 'mail participants' op de gerelateerde lijst 'deelnemers' op activiteit.
  • ivm rechten en profielen: niet iedereen bleek mailtemplates te kunnen aanmaken, dat zit nu ook op de standaardgebruiker.
  • 'startdatum inschrijvingen': tot nu toe moest je die hebben en elk kwartaal invullen via de 'aangepaste instellingen' in de setup. Vanaf nu is dat niet verplicht en als je het dus leeg laat bij de default instellingen, zal Salesforce bij een nieuwe activiteit geen suggestie doen ivm start inschrijvingen en dus ook niet voor start publicatie. Handig voor wie geen vaste data heeft om met aanbod online te gaan.
  • Iedereen heeft enterprise licenties op Salesforce maar ook Force.com licenties. Tot nu toe kon je die niet benutten omdat er nog geen profielen beschikbaar waren. Nu kan het wel (het profiel heet 'Vorming Force.com User'. Voor die centra die dus in de knoei zaten met hun limiet van licenties: je kan dus een stagiair of vrijwilliger nu ook een login geven met een force.com licentie. In je system overview in de setup zie je hoeveel en welke licenties je hebt. Het zou wel kunnen dat je de rechten wat moet aanpassen naargelang het soort gebruiker.

Comments