Startpagina

Dit is de helpsite voor alles wat met de Salesforce-implementatie bij Vormingplus, Wisper en andere educatieve partners te maken heeft. 
De package/app 'Vorming' (Activity Management for training programs) wordt beheerd door Cloud Innovation.

Heb je een vraag? Wil je kennis en ervaring uitwisselen? Dan vind je hier alles verzameld: van FAQ's en documentatie tot afspraken tussen project- en collegagroepen. 

Dringende specifieke vraag over een specifiek onderwerp? 
twee opties:
-post je vraag op de helpsite bij FAQ (vraag en antwoord)
-bel iemand die je misschien kan helpen: per item op de site vind je contactgegevens van iemand die al wat ervaring heeft met dat object of onderwerp.

Wil je es iets proberen maar durf je niet? Probeer op de testomgeving! de logins werken nog steeds.
Op de hoogte blijven?

Wil je graag een melding krijgen telkens wanneer er een nieuwe FAQ verschijnt op deze website? Abonneer je dan op deze Google Sheet (menu Extra > Meldingsregels).

Wil je graag een melding krijgen van elke andere wijziging op deze website? Vraag dan volledige toegang hieronder en abonneer je op wijzigingen. 
Volledige toegang?

Het FAQ-gedeelte en de bug-rapportering is sowieso publiek toegankelijk en bewerkbaar.  Hieronder kan je volledige toegang aanvragen om van alle wijzigingen op de hoogte te blijven en/of deze helpsite mee vorm te geven. Hoe abonneren? Helemaal onderaan elke pagina vind je een link 'inloggen'. Eénmaal ingelogd klik je op het tandwieletje rechtsboven en kies je voor 'Abonneren op sitewijzigingen'.