Vasa 2015‎ > ‎

Skriv dig på ventelisten

Listen er flyttet til www.langrendsløb.dk


Hvis du leder efter ventelisten for køb og salg så tryk her - hvis du vil skrive dig på listen så se nedenfor.
 
Bemærk:
Det er ikke muligt at lave navne bytte omkring transport efter lørdag den 28. februar 2015 kl. 12:07!

Her kan du skrive dig på den officielle sælger og køberliste til Vasaloppet 2015 i forbindelse med Danmarks Skiforbunds arrangement.
Du kan skrive dig op som sælger eller køber. Dine kontakt informationer bliver synlige på denne side således at en potentiel køber/sælger kan kontakte dig.
Får du en plads eller vil du ikke længere være på listen - så send en mail til rulleski@vogel-kolte.dk - så du kan komme af listen (du skal sende mailen fra den mail adresse du har skrevet dig på listen med).
Vi opfordrer til at ledig pladser gives folk på ventelisten og man tager navnet øverst på listen, men det er naturligvis tilladt at bytte/sælge pladsen på anden måde.
Bytning af startnummer skal ske direkte gennem Vasaloppet i Sverige http://www.vasaloppet.se/wps/wcm/connect/se/vasaloppet/start/deltagare/kopsalj/ - det gælder også hvis startnummeret er købt gennem Danmarks Skiforbunds arrangement og som en del af en pakke med transport. Vasaloppet kan vælge at tage en mindre gebyr for at ændre navn.
Hvis bytningen involverer transport/logi er det et ekspeditionsgebyr på 200 kr - uanset om du gør det gennem denne liste eller selv finder en som overtager din plads. 

Ved bytning skal proceduren i dette dokument følges (også vedhæftet nederst på siden) - https://drive.google.com/file/d/0B3qCUJobkDj8NWh1ejJNSTdfU3M/edit?usp=sharing.
 
Det er muligt at skrive startnumre på listen for Öppet Spår, men det er ikke startnumre Danmarks Skiforbund formidler - det er blot en service såfremt du måtte ønske at købe/sælge et sådanne nummer.
 
Vi vil ikke acceptere at der sættes en højere pris på startnummer eller transport end varen oprindeligt er udbudt til. 

Ventelisten finder du her

Med venlig hilsen
Gert Olsen & Nikolaj Kolte
rulleski@vogel-kolte.dk
 
 ĉ
Nikolaj Kolte,
20. apr. 2014 23.13