Vasaloppet‎ > ‎

Køb og salg af startnumre, transport eller logi

Hvis du vil skrive dig på køb/salgs listen så er det nederst på denne side.

Hvis du leder efter listen for køb og salg så tryk her.

Hvis du skal gennemføre et bytte (sælger eller køber) så tryk her.
 

Her kan du skrive dig på den officielle sælger og køberliste til Vasaloppet i forbindelse med Danmarks Skiforbunds arrangement.
Du kan skrive dig op som sælger eller køber. Dine kontakt informationer bliver synlige på denne side således at en potentiel køber/sælger kan kontakte dig.
Får du en plads eller vil du ikke længere være på listen - så brug enten det link som var i den formular du udfyldte eller send en mail til rulleski@vogel-kolte.dk - så du kan komme af listen (du skal sende mailen fra den mail adresse du har skrevet dig på listen med).
Vi opfordrer til at ledig pladser gives folk på ventelisten og man tager navnet øverst på listen, men det er naturligvis tilladt at bytte/sælge pladsen på anden måde.
Bytning af startnummer skal ske direkte gennem Vasaloppet i Sverige (http://www.vasaloppet.se/lopp/skidlopp/vasaloppet/anmalan/kopa-och-salja-startplats/) - det gælder også hvis startnummeret er købt gennem Danmarks Skiforbunds arrangement og som en del af en pakke med transport. Alternativt skal du bare skrive en email til Vasaloppet (kontakt information fremgår af www.vasaloppet.se).
Vasaloppet kan vælge at tage en mindre gebyr for at ændre navn. 

Ved bytning skal denne formular benyttes. Tryk her.
 
Det er muligt at skrive startnumre på listen for Öppet Spår, men det er ikke startnumre Danmarks Skiforbund formidler - det er blot en service såfremt du måtte ønske at købe/sælge et sådanne nummer.
 
Vi vil ikke acceptere at der sættes en højere pris på startnummer eller transport end varen oprindeligt er udbudt til. 

Ventelisten finder du her

Med venlig hilsen
Gert Olsen & Nikolaj Kolte
rulleski@vogel-kolte.dk