Nyheder‎ > ‎

Vasa tilmeldning

indsendt 19. apr. 2015 23.54 af Nikolaj Kolte

Skal du med til Vasaløbet 2016? Så være klar til, når tilmeldingen åbner!
 

Kære Vasaløbs-interesserede!

På tirsdag den 21. april klokken 12:00 åbner den danske tilmelding til Vasaloppet 2016 gennem Danmarks Skiforbund!

Du finder tilmeldingslinket her!
(Men tilmeldingsmodulet bliver først aktiveret tirsdag klokken 12:00!)


I den åbne svenske tilmelding tog det i år kun 83 sekunder før alt var udsolgt!
Her lykkedes det dog små 200 danskere at sikre sig et startnummer.

På tirsdag er der 600 startnumre til salg til danske skiløbere, som er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund. Og med dem i spil er det Danmarks Skiforbunds mål, at vi igen i 2016 bliver 3. største nation (efter Sverige og Norge) målt på antal deltagere!

Læs indbydelsen inden
Inden du går i gang med at tilmelde dig, så kan du med fordel læse den officielle indbydelse, som du finder på den nye hjemmeside Langrendsløb.dk...

Information fra Vasaloppet i Sverige
De svenske arrangører sender et nyhedsbrev ud ca. en gang om måneden, og magasinet Vasalöparen udsendes 4 gange om året. Jo før du tilmelder dig, jo mere information får du derfra!

Ny hjemmeside
www.langrendsløb.dk kan du finde information om Vasaloppet, Birkebeineren og andre langløb.  Køb og salg af startnumre. Løbernes egne beretninger fra diverse langløb og meget mere.

Følg med på Facebook
Vi har vores eget lille hjørne af internettet med Facebook-siden ’De Danske Vasaløbere’. Som navnet antyder, blev siden oprindeligt oprettet med de danske Vasaløbsdeltagere i tankerne.

Men idéen med siden fremover er, at den er for alle, der kan lide at motionere på langrend og rulleski, og eventuelt gerne vil deltage i længere langrendsløb. Så hvis du ikke allerede følger siden, så gør det endelig, og del den også gerne med dine træningskammerater!

Rigtig god sommer!

De bedste skihilsner,

Gert Olsen
Vasaløbskoordinator
Danmarks Skiforbund

Comments