Birkebeinerrennet

Birkebeinerrennet er for dig, der har lyst til udfordringer i fjeldet - 54 km i kuperet fjeldterræn fra Rena mod vest til Lillehammer. Løbet går i klassisk stil, og man starter i grupper efter præstation i tidligere års løb/seedningsløb, dvs. behagelig løbsafvikling uden ”flaskehalse”.
En specialitet for løbet er, at deltagerne skal løbe med rygsæk, som skal veje mindst 3,5 kg.
Læs mere om løbet på
www.birkebeiner.no 

Nedenfor er programmet for turen 2015. Vi forventer at det bliver nogenlunde samme program for 2016. Program, flytider osv. vil blive opdateret i efteråret 2015.
 
 

Birkebeinerrennet lørdag den 19. marts 2016


Birken 2015 bød på super vejrforhold og rekordføre – vi håber på en gentagelse !

Birkebeinerrennet er for dig, der har lyst til udfordringer i fjeldet - 54 km i kuperet fjeldterræn fra Rena i Østerdalen til Lillehammer i Gudbrandsdalen. Løbet går i klassisk stil, og man starter i puljer efter præstation i tidligere års løb/seedningsløb, dvs. med behagelig løbsafvikling uden ”flaskehalse”. En specialitet for løbet er, at deltagerne skal løbe med rygsæk, som skal veje mindst 3,5 kg. Læs mere om løbet på www.birkebeiner.no  


Denne fælles tur arrangeret af Holte Ski omfatter transport og overnatning med morgenmad i Rena, samt overnatning efter løbet på Nordseter. Søndagen kan du dermed bruge til endnu en tur i dejlige norske løjper, inden vi hen på eftermiddagen kører mod Gardermoen.

Pris for startkontingent og overnatning med morgenmad i Rena (udlagte madrasser på skole eller lign.) er frem til 30. nov.: NKr. 1.265,00 + 399,00 (fra 1. dec. Nkr. 1.500,00+ 399,00).


1) Du skal selv tilmelde dig løbet og overnatning via www.birkebeiner.no

Danskere og andre udlændinge, som ikke er bosat i Norge, kan regne med at kunne tilmelde sig helt frem til kort før løbet, men hvis du er sikker på, at du vil med til Birken 2016 med denne fællesrejse, så tilmeld dig hellere snarest.

Betaling af startgebyr m.v. sker ved tilmeldingen (Visa-kort e.l.)

Du skal markere for afhentning af startnummer og overnatning i Rena. Overnatningssted: Fx Rena Leir eller andet sted i Rena. Faktisk sted bliver i centrum.

Overnatningskode for vores gruppe: MA121.

Du skal som udlænding IKKE have norsk engangslicens.


2) Transporten foregår med fly, Kastrup – Oslo/Gardermoen og norsk bus.

Du skal selv bestille og betale flybillet hos enten Norwegian, afrejse fredag den 18. marts

kl. 9.15 og hjemrejse søndag den 20. marts kl. 19.40. Prisen er dd. dkr. 1.042,00 t/r – incl. bagage, uden ski. Eller som jeg hos SAS med afrejse kl. 9.00 og hjemrejse kl. 19.55, pris dd. dkr. 1.206,00 – incl. bagage, uden ski.

Eller på anden vis med ankomst til Gardermoen senest fredag kl. 10.30.

Kontroller selv aktuelle flypriser – de ændres jo ofte. Bestilling af og betaling for skitransporten sker senere via nettet – efter at man i smågrupper har aftalt sammenpakning af skiene.


3) Betaling for andel i norsk bus samt overnatning til søndag opkræves senere.

Vi forventer en pris i omegnen af dkr. 1.100,00. NB: Begrænset antal pladser – en fuld bus.

Tilmeld dig denne del af turen ved snarest at sende mig en ved mail med oplysning om:

Navn / klub / mobilnummer.


Birkebeinerrennet tilbagebetaler IKKE startgebyr mm. ved sygdom, men vi forsøger gerne at videresælge dit startnummer, hvis uheldet skulle være ude.

Evt. afbestillingsforsikring tegner du selv.

Turen arrangeres for medlemmer af skiklubber under Danmarks Skiforbund.

 
Holte Ski
Langrendsudvalget
Bjarne W. Rasmussen
E-mail:
bjarne.w.rasmussen@webspeed.dk
http://www.holteski.dk/da/

Comments