Welpen (7-11)

Ravotten in het bos


Als welp beleef je op zaterdagmiddag altijd veel plezier in en om het clubhuis met elke week een ander thema, bijvoorbeeld cowboys en indianen of piraten. In het clubhuis ga je knutselen (maskers maken, bruggen bouwen van spaghetti, nog een voorbeeld). Park Oosterbeek biedt alle ruimte voor bosspellen als levend Stratego en het dierengeluidenspel.
 
Op het water
In de zomer worden de kano’s en kajaks af en toe voor de dag gehaald en varen we op het water van de parken Oosterbeek en Clingendael.
 
Doelen van de welpen
Vooral veel plezier maken met elkaar, sociale vaardigheden ontplooien, nieuwe vrienden en vriendinnen maken, kennismaken met Scouting-vaardigheden als knopen, pionieren, roeien, kanoën en zeilen.


 
 

 
 
Opkomsten
Er zijn twee groepen welpen. De ochtendgroep komt op zaterdagmorgen bijeen tussen 10.00 tot 12.30 uur. De middaggroep volgt hetzelfde programma tussen 14.00 en 16.30 uur. Plaats van handeling is Park Oosterbeek; vanaf de Benoordenhoutseweg (A44) richting Den Haag, afslag dierenambulance.
 
Drie bijzondere weekends
Welpen hebben elk jaar een themaweekend in het eigen clubhuis, een spannende ´beertjestocht´ bij een ander clubhuis en een weekend op het Scoutingeiland op de Kagerplassen.
 
Contact welpenleiding loopt via dit mailadres.
 
Comments