Kokoustilat, myyntikokoukset, asiakastilaisuudet, vuosikokoukset, henkilöstön hyvinvointipäivät, johtotason kokoukset, lanseeraukset, virkistyspäivät, strategiakokoukset, tiimikokoukset, thinktank-, tyky-, tyhy- ja hemmottelupäivätArki vie, hidasta hieman 
Hyvinvoiva työntekijä on yrityksen tärkein voimavara. 
Lämpimästi tervetuloa kokouskeskus Villa Mandalaan. 
Pidämme teistä hyvää huolta.
 
Villa Mandala on Suomen ensimmäinen stressinhallintaan erikoistunut kokouskeskus. Korkeatasoinen, täyden palvelun Villa Mandala sijaitsee kauniissa 
ja arvokkaassa kulttuurimaisemassa, Loviisan maaseudulla, hiljaisten metsäalueiden vieressä ja noin tunnin matkan päässä pääkaupungista. 

Asiantuntijamme tarjoavat suomalaisille yrityksille ja yksityishenkilöille konseptoituja valmennuspalveluja työhyvinvointiin ja stressinhallintaan. 

Autamme asiakkaitamme tekemään fyysistä hyvinvointia, neurofysiologista terveyttä ja mielen tasapainoa edistäviä, pysyviä elämänmuutoksia. Kokouskeskus Villa Mandalassa vierailevat saavat parhaimmat mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, virkistymiseen sekä voimaantumiseen. 
Villa Mandala on maailman ensimmäinen Stress Free Area -luokituksen saanut kokouskeskus. 

Villa Mandalan lämminhenkinen tunnelma, kaunis sisustus ja laadukas palvelu tarjoaa kävijöille ainutlaatuisia elämyksiä. 

Kokouskeskus Villa Mandalassa yritysryhmät voivat rakentaa tiimihenkeä, kokoustaa, nauttia luonnosta ja raikkaasta ilmasta, nukkua rauhalliset yöunet sekä edistää hyvinvointia ja stressinhallinta-kykyä erityisesti siihen suunniteltujen ohjelmapalvelujemme avulla. 

Kokouskeskus Villa Mandala tarjoaa yrityksille hyvinvointipalveluja myös Helsingissä. Yritykset voivat virkistäytyä Urban Mandalassa esimerkiksi hyvinvointi- tai stressinhallintaillan merkeissä. Urban Mandala sijaitsee Wärtsilän vanhan telakka-alueen sydämessä upeassa 1800-luvun tiilirakennuksessa. 

  HYVINVOINTIA JA STRESSINHALLINTAA

Henkilöstön hyvinvointia edistääkseen kokouskeskus Villa Mandala räätälöi yrityksen tarpeisiin sopivia hyvinvointi-konsepteja jotka pitävät sisällään esim. luentoja stressinhallinnasta, yritysvalmennusta, käytännön rentoutusharjoituksia, mindfulnessia, lempeää joogaa tai keskittymiskykyä ja läsnäoloa lisääviä tekniikoita. 

Kokouskeskus Villa Mandalan vierailijat suuntaavat takaisin kotiin tai työpaikalle virkistyneinä, rauhallisina ja rentoutuneina. 
TERVEELLISTÄ JA
MAUKASTA LÄHIRUOKAA

Villa Mandalan huippukokit ovat erikoistuneita terveellisen ja maukkaan ruoan valmistamiseen. Raaka-aineet ovat korkealaatuiset ja lähituottajia suositaan. 

Ravintolapalveluihin kuuluu runsas kartanoaamiainen, kokousvireyttä 
edistävä lounas, raikkaat hedelmä- ja marjasmoothiet, välipalat sekä huippu-tason kartanoillallinen. Ruoka-annosten estetiikkaan panostetaan ja tarjoilut nostavat varmasti veden kielelle. MAAILMAN ENSIMMÄISET
STRESS-FREE-KOKOUSTILAT
 
Villa Mandalan ateljeemainen kokoustila sopii mukavasti kokouksiin 25 hengelle, luentotilaksi ja lanseerauksiin noin 100 hengelle. Kokoustila tarjoaa upeat puitteet onnistuneelle kokoukselle. Kokoustila on varustettu datatykillä, valkokankaalla, WLANilla ja äänentoistolla. Stress-free-tilaksi rakennettu kokoussali minimoi negatiiviset stressiärsykkeet ja pitää vireystilan yllä pitkissäkin kokouksissa. Kokoussalin parvekeovet aukeavat kauniiseen puutarhaan ja saliin tulvii haluttaessa luonnonvaloa. Dinesen-lankkulattia ja perinnekamina luovat lämpöä ja tunnelmaa tilaan. 

  

INNOSTAVIA LUENTOJA JA RENTOUTTAVIA HARJOITUKSIA

Luentojen sisällöt voivat olla esimerkiksi:
- 5 ASKELTA TYÖHYVINVOINTIIN
(yleisluento työhyvinvoinnista) 
- AKKULATURI KATEISSA?
(kohti stressittömämpää arkea) 
- 5 ASKELTA LUOVAAN TYÖYMPÄRISTÖÖN
(opitaan hyödyntämään luovuudelle   otollisia tekniikoita rentoutumisterapiasta, NLP:stä ja valmennuksesta)

Rentoutus/liikuntaharjoitukset voivat olla esimerkiksi:
- MANDALA rentoutus (hengitysharjoituksia ja lempeää joogaa)
- MANDALA läsnäolo (läsnäoloa ja keskittymistä lisääviä rentouttavia harjoituksia (mindfulness))
- MANDALA kehonhuolto
(venyttelyä, keskittymistä, hengitysharjoituksia)
- MANDALA selkä kuntoon (täsmäliikuntaa istumatyöläisille)
KORKEALUOKKAISET MAJOITUSTILAT

Villa Mandalassa on 15–20 neliön makuu-huoneita, jotka sopivat 1–4 hengelle. Jokainen huone on maalaisromantiikkaa kunnioittava tyylikäs kokonaisuus.  Huoneet on sisustukseltaan stress-free-ideologian mukaan takamaan levolliset unet. Jokaisessa huoneessa on maalaismaisemaan aukeava oma terassi tai parveke. 


KUVANKAUNIS KULTTUURIMAISEMA

Vierailijat saavat käyttöönsä kokouskeskus Villa Mandalan yli hehtaarin kokoisen resortalueen, jossa on esimerkiksi puisto sekä useita suihkulähtein ja istutuksin koristeltuja paikkoja rauhoittumiseen ja ulkoiluun. Kesäisin amfiteatteri soveltuu ulkona pidettäviin tilaisuuksiin. “Hiljaisuuden metsässä” on viiden kilometrin hoidettu ulkoilupolku/hiihtoreitti, jonka varrella on pysähdyspaikkoja.


 
Tarjouspyynnöt ja kyselyt: info (ät) villamandala.fi050-3710 958
Lue lisää kokouskeskus Villa Mandalasta täältä: www.villamandala.fi