Informació general

Per a l’adquisició dels llibres, l’Escola Pia de Catalunya, a partir d’ara, us ofereix la venda online i pagament amb targeta, bo i eliminant el sistema emprat fins la data del pagament mitjançant rebut domiciliat.

A la pestanya “Botiga Online” de la intranet trobareu un accés per a l’adquisició de llibres. Aquesta aplicació començarà a estar operativa el 27 de juny i romandrà oberta fins el dia 10 de juliol. A partir d’aquesta data, no podrem gestionar més comandes.

El primer dia d’escola, el vostre fill/a trobarà els llibres sobre la seva taula i, juntament amb el mestre/a, revisarà que estiguin bé; si hi hagués qualsevol problema, l’escola es farà càrrec del canvi. Igualment, si alguna edició arribés amb retard, seria lliurada directament a l’alumnat corresponent.

El dia 6 de setembre, de 9 a 12,30 del matí i de 15 a 17 de la tarda, a l’aula de la mediateca de la planta baixa, excepcionalment aquest curs, hi haurà venda directa. Us demanem, però, que l’adquisició dels llibres la feu mitjançant la venda online, atès que a partir del curs vinent l’alternativa de la venda directa no es farà efectiva.