Educamos és una plataforma de gestió integral de centres educatius. Pretén ser un instrument únic per realitzar els processos pedagògics, de gestió i de comunicació, responent així, de manera global i integradora, moltes de les necessitats de l'Escola.
Estem treballant per integrar les TIC en el dia a dia de l'Escola i amb la implementació de la plataforma Educamos volem:
  • Millorar la gestió i l'organització de l'Escola amb eines innovadores.
  • Facilitar la comunicació.
L'accés a la plataforma Educamos és a través d'internet i s'hi pot accedir tant des d'un ordinador com des d'un telèfon mòbil intel·ligent. En cas d'accedir des d'un ordinador, la plataforma s'adapta correctament a qualsevol navegador (Explorer, Firefox, Chrome, Safari, ...). Si s'utilitza des d'un telèfon mòbil cal instal·lar una aplicació que es pot trobar a la botiga del corresponent sistema operatiu (Google Play, App Store, Windows Store).

Cada persona (el pare, la mare, el tutor/a legal informat a l'Escola) té el seu propi usuari personal, la seva pròpia contrasenya i el seu propi entorn.
En els següents enllaços us podeu descarregar els tutorials per poder utilitzar Educamos. En un hi trobareu explicat com utilitzar la plataforma directament des de la seva web i, en l'altre, com fer-ho des d'un telèfon mòbil intel·ligent.
               
A partir del dia 11 d'abril procedirem a l'obertura de la plataforma educativa a totes les mares i pares. Per tant, aquest dia rebreu un correu electrònic amb un usuari i una contrasenya per accedir a la plataforma.
Per a qualsevol consulta, dubte o aclariment sobre l'accés o l'ús de la plataforma Educamos us podeu adreçar a:
consulta.educamos@vilanova.epiaedu.cat

No utilitzeu aquest correu per consultes relacionades amb temes acadèmics dels/de les vostres fills/es.