Infantil

Aquestes activitats es podran fer sempre que hi hagi un nombre mínim d’alumnes apuntats entre l’1 i el 22 de setembre. Si no es poguessin fer, us n’informarem immediatament.

  • PISCINA:
Aquesta activitat es realitza a la Piscina municipal de Vilanova i la Geltrú (C/ Josep Coroleu nº 84) i en col·laboració amb la Regidoria d'Esports i Joventut, que fixa la taxa d'ús de l'espai municipal. Els alumnes que hi participen seran acompanyats a la piscina per una mestra i un monitor de l'Escola i vosaltres els recollireu allà mateix, en finalitzar l'activitat; els altres alumnes es quedaran a l'Escola sota l'atenció dels mestres habituals. Les sessions de natació començaran a partir de 3/4 de 5, de manera que els alumnes implicats sortiran de l'Escola entre les 4 i les 4 i 10 de la tarda.

  • FUTBOL SALA:
Introducció al futbol sala. Els alumnes podran entrenar un o dos dies a la setmana aquest esport i aprendre els fonaments tècnics bàsics des d'una vessant no competitiva.

  • ANGLÈS:
Aquest proper curs l’activitat extraescolar d’anglès anirà a càrrec de l’empresa KITH, ella mateixa s’encarregarà de fer arribar a les famílies tota la informació (continguts, horaris, etc.)

  • MULTIESPORT:
Introducció al món de l'esport mitjançant diferents jocs amb un contingut lúdic i pedagògic alhora.

  • TEATRE:
Aquesta extraescolar oferirà coneixements escènics als alumnes per a acostar-los a les tècniques d’interpretació. Es treballaran factors bàsics per a incrementar la qualitat comunicativa, aprendre a diferenciar sentiments, deixar la vergonya de banda, aprendre a vocalitzar i la dicció entre d’altres. Concretament treballaran tècniques relacionades amb el clown, tècniques vocals, teatre físic, improvisació i interpretació i dramatúrgia. La monitora que realitzarà l’activitat té una amplia formació en aquest àmbit (clown, acrobàcies, tècniques teatrals, conta-contes, expressió...)

  • CORAL MOIXAINA:
És una coral d’adults adreçada a pares, mares, professors/res, i germans grans amb la intenció de gaudir cantant una estona. Aquesta activitat és gratuïta.