Infantil

Aquestes activitats es podran fer sempre que hi hagi un nombre mínim d’alumnes apuntats entre l’1 i el 22 de setembre. Si no es poguessin fer, us n’informarem immediatament.

  • PISCINA:
Aquesta activitat es realitza a la Piscina municipal de Vilanova i la Geltrú (C/ Josep Coroleu nº 84) i en col·laboració amb la Regidoria d'Esports i Joventut, que fixa la taxa d'ús de l'espai municipal. Els alumnes que hi participen seran acompanyats a la piscina per una mestra i un monitor de l'Escola i vosaltres els recollireu allà mateix, en finalitzar l'activitat; els altres alumnes es quedaran a l'Escola sota l'atenció dels mestres habituals. Les sessions de natació començaran a partir de 3/4 de 5, de manera que els alumnes implicats sortiran de l'Escola entre les 4 i les 4 i 10 de la tarda.

Alumnes de P3: dilluns de 16:00 a 17:30
Alumnes de P4 i P5: dimecres de 16:00 a 17:30

PREU ANUAL : 315€ (inclou la professora i el monitor acompanyants)
  • FUTBOL SALA:
Introducció al futbol sala. Els alumnes podran entrenar dos dies a la setmana aquest esport i aprendre els fonaments tècnics bàsics des d'una vessant no competitiva.

Alumnes de P4 i P5: dimarts i dijous de 17:30 a 18:30

PREU ANUAL: 185€ (1 dia) 298€ (2 dies)
  • ANGLÈS:
Aquest proper curs l’activitat extraescolar d’anglès anirà a càrrec de l’empresa KITH, ella mateixa s’encarregarà de fer arribar a les famílies tota la informació (continguts, horaris, etc.)

Alumnes de P3, P4 i P5
  • MANUALITATS: NOVA!
Enguany iniciem una extraescolar dedicada al treball artístic, en la que els alumnes podran desenvolupar un seguit d’estratègies per a treballar els diferents materials que es proposen. L’empresa encarregada de dur a terme l’activitat és DARTE ACTIVITATS. Així doncs, els/les alumnes podran treballar totes les tècniques, des de l’argila fins el dibuix, tot incentivant les idees pròpies. A més a més, l’activitat es podrà realitzar en anglès. En l’etapa d’educació infantil, els alumnes treballaran el dibuix, pintura, ceres, diferents tipus de papers, materials reciclats, materials naturals, el modelatge i la creació de les seves pròpies postals de Nadal, aniversaris, entre d’altres.

Alumnes d’infantil: dimarts 17:00 a 18:00

PREU ANUAL: 210€
  • MULTIESPORT:
Introducció al món de l'esport mitjançant diferents jocs amb un contingut lúdic i pedagògic alhora.

Alumnes de P4 i P5: dilluns de 17:00 a 18:00

PREU ANUAL: 185€
  • TEATRE: NOVA!
Aquesta extraescolar oferirà coneixements escènics als alumnes per a acostar-los a les tècniques d’interpretació. Es treballaran factors bàsics per a incrementar la qualitat comunicativa, aprendre a diferenciar sentiments, deixar la vergonya de banda, aprendre a vocalitzar i la dicció entre d’altres. Concretament treballaran tècniques relacionades amb el clown, tècniques vocals, teatre físic, improvisació i interpretació i dramatúrgia. La monitora que realitzarà l’activitat té una amplia formació en aquest àmbit (clown, acrobàcies, tècniques teatrals, conta-contes, expressió...)

Alumnes d’infantil: dijous de 17:00 a 18:00

PREU ANUAL: 156€
  • CORAL MOIXAINA:
És una coral d’adults adreçada a pares, mares, professors/res, i germans grans amb la intenció de gaudir cantant una estona. Aquesta activitat és gratuïta.

Dijous de 20:30 a 22:00 a l'Escola