Actueel

 • Film van onze school Vanuit het Samenwerkingsverband Noord Holland Noord is er een film van onze school gemaakt.Klik hier om de film te bekijken!
  Geplaatst 13 feb. 2019 02:09 door Ingrid Waardenburg
 • Informatieavond VierTaal College Schagen Mogelijkheden na de (speciale) basisschool?Wat biedt VierTaal College Schagen?Wat is er speciaal aan voortgezet cluster 2 onderwijs?  Deze en andere vragen worden beantwoord op de informatieavond voor alle ouders/verzorgers van een kind uit groep 7,8.Ook andere belangstellenden zijn deze avond welkom.Wanneer:2 oktober 2018, 18.45-20.15 uurWaar:VierTaal College Schagen; Hoep 28, SchagenHet programma van de avond:18.45-19.00: Inloop met koffie en thee19.00-20.15: Informatie over de school (Schakelstroom VMBO en Praktijkstroom)                    Rondleiding                    Gelegenheid om vragen te stellen
  Geplaatst 30 sep. 2018 23:07 door Ingrid Waardenburg
 • Agenda Algemene Ledenvergadering FOSS Beste ouder(s)/verzorger(s),In de bijlage treft u de agenda van de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de FOSS, federatie voor ouders van slechthorende kinderen en kinderen met spraak-taalmoeilijkheden.Een deel van uw ouderbijdrage wordt gebruikt voor het lidmaatschap van de FOSS; dat houdt in dat ook u uitgenodigd bent om deze vergadering bij te wonen. 
  Geplaatst 3 apr. 2018 05:49 door Ingrid Waardenburg
 • Staking woensdag 14 maart Zoals u weet wordt er sinds begin dit schooljaar in het onderwijs gestaakt voor een hoger salaris en een lagere werkdruk. Na twee landelijke stakingen worden er nu regionale estafettestakingen georganiseerd. Voor onze regio is dit op woensdag 14 maart. Doordat er geen overeenstemming is bereikt, gaat deze staking door. Ook de medewerkers van alle locaties van de Burgemeester de Wildeschool doen mee aan deze stakingsdag. De school is dus woensdag 14 maart gesloten! Vanuit de school zijn de contactpersonen van het leerlingenvervoer reeds geïnformeerd. Vraag uw chauffeur nog even of deze informatie juist is doorgekomen. Berend Plant - interim regiodirecteur VierTaal NHN
  Geplaatst 13 mrt. 2018 01:41 door Ingrid Waardenburg
 • Liedjes bij thema ziek en gezond In de maanden februari/maart wordt het onderwijs aan de kleuters gekoppeld aan het thema ‘ziek en gezond’. Een thema dat de kinderen enorm aanspreekt. Slechthorende kinderen en kinderen met een spraaktaalontwikkelingsstoornis (S-TOS) hebben regelmatig te maken met keel-, neus- en oorklachten en zijn daarom ervaringsdeskundig zijn met pijn en dokters of zelfs ziekenhuisbezoeken.Liedjes, die bij dit thema op school gezongen worden, vindt u hier op de website. Ook zijn er van deze en vele andere liedjes door het Gebarencentrum video's gemaakt. Zo kunt u ook met bewegend beeld oefenen met uw kind. Als voorbeeld: Voor het filmpje van het liedje "au, au, au" kunt u hier klikken.
  Geplaatst 22 feb. 2018 04:40 door Ingrid Waardenburg
Berichten 1 - 5 van 18 worden weergegeven. Meer bekijken »