V&D en La Place vechten voor doorstart

Op 31 december 2015 is de surseance van betaling van V&D Group omgezet in een faillissement. Maar dat betekent wat ons betreft niet het einde van V&D en La Place. Samen met de curatoren, en onze medewerkers werken wij hard aan een zo goed mogelijke doorstart. In de afgelopen weken hebben zich al tientallen geïnteresseerde partijen gemeld.

 

Voor een succesvolle doorstart is het belangrijk dat de winkels en restaurants zo lang mogelijk in bedrijf blijven. We zullen ons dus blijven inzetten voor onze klanten. Want hoe beter V&D en La Place kunnen blijven ‘draaien’ des te groter is de kans op een nieuwe toekomst.

 

Wij danken u voor uw steun!


Schuldeisers
Bent u schuldeiser van V&D BV of La Place group? Klik op een van de links hieronder om een vordering te kunnen indienen: 

Schuldeisers V&D BV
Schuldeisers La Place

Inwisselen van cadeaukaarten
We vinden het erg vervelend, maar momenteel kan de V&D cadeaukaart niet worden ingewisseld. Dit mag wettelijk gezien niet omdat V&D failliet is. Bewaar de cadeaukaart goed, we hopen dat het straks mogelijk is deze alsnog in te leveren. Dit kunnen we alleen niet beloven, dit hangt helemaal af van de doorstart van V&D.