Arduino for eksperter

Om Arduino for eksperter

Denne side er for dig der allerede har godt styr på din Arduino. Det betyder at du har styr på hvordan du uploader programmer til din Arduino, og har styr på hvordan et simpelt program er bygget op. Det kan også være du allerede er ekspert og simpelthen mangler inspiration til at komme i gang med dit eget projekt.

Programmer du kan arbejde videre med

Her er der en række programmer du kan downloade. I programmerne er der eksempler på måder at gøre forskellige ting på: Det kan være du vil læse fra en sensor eller skrive sensordata ud på en let læselig måde på din skærm. Til de af programmerne hvor der skal bygges elektronik er der inkluderet en tegning af hvordan det samles. Alle diagrammer er lavet med programmet Fritzing, der gør det let at lave egne flotte diagrammer.

Inspiration til dine projekter

Her finder du nogle videoer med projekter som vi selv har været i gang med. Programmerne til opfindelserne kan du downloade lige under videoerne.

I denne video bygger og demonstrerer vi et stykke elektronik til at undgå konflikter: En måltæller til et bordfodboldbord.

I denne video demonstrerer vi en opfindelse der holder dine bedsteforældre ude i haven - nemlig: Farmorhavestolen!

I denne video demonstrerer vi en fuldautomatisk og ret fantastisk potteplantevander.