Pàgina d'inici

2n d'ESO ja ha estrenat el BUFET aquest curs i coneix les novetats que tenim en català. Ben aviat us presentarem les novetats en castellà!

BONA LECTURA!

CURS 2015-16


Més novetats a les ressenyes!

Podeu llegir què els han semblat a la Begoña i el Xavi de 4t d'ESO les lectures de Simple i Katalepsis.


Per Nadal, els alumnes de 4t d'ESO han estat llegint molt i ja
comencen a ressenyar els llibres. De moment s'estrenen aquest curs amb Inconnexió i Tzoé. L'Esther i la Dámaris ens recomanen molt aquestes lectures! Us hi animeu?
***

1r, 2n i 3r d'ESO han començat el curs amb les piles molt carregades i amb moltes ganes d'endinsar-se al meravellós món d'històries que tenim al Bufet! Aquestes són algunes de les ressenyes que ja hem publicat aquest curs al web.
Estigueu ben atents perquè ben aviat us sorprendrem amb algunes novetats que us encantaran, n'estem segurs!***
CURS 2014-15

Us convidem a que llegiu les noves ressenyes que hem publicat! Per fi podeu veure què ens ha semblat Wonder i El capítol de Julian, dos dels llibres estrella del Bufet!Els lectors i lectores de Secundària estan llegint més que mai! Us convidem a llegir les ressenyes que escriuen de les seves lectures. Segur que us engresquen a llegir-ne algun!Estrenamos las reseñas del Buffet Libro con El parque prohibido de Andrés Ibáñez. Dámaris nos cuenta qué le ha parecido el libro.


Sembla que Fahrenheit 451 s'està convertint en el fenomen de lectura d'aquest curs al Bufet! Ara són la Sheila i la Dàmaris les que l'han acabat i ens en fan la ressenya. Ja se sap que els clàssics mai no passen de moda!Com cada any, al Bosc de Llibres hem escrit la Carta als Reis! 
Alumnes de Secundària, preneu nota!!

Avui és el torn dels alumnes de 3r. S'acaba el trimestre i això vol dir que el Bufet bull d'activitat per acabar lectures abans de les vacances! Acabem de publicar les ressenyes de la Dàmaris, el Xavi i el Ryuichi. Ben aviat en vindran més, estigueu atents!
Acabem la setmana amb la ressenya que la Sheila ha fet de Desconnexió. Li ha agradat tant el llibre que ja espera amb candeletes que arribi la 2a part de la trilogia al Bufet!Ja tenim publicada la primera ressenya del curs! La Rut de 2n d'ESO ens parla de Fahrenheit 451. La trobareu a l'apartat "les ressenyes". No us la perdeu!

Ha aparegut aquest cartell a la Biblioteca i els alumnes que ja l'han vist estan ansiosos perquè arribi el llibre al Bufet!
Ja falta poc lectors i lectores d'ESO!

Ja tenim tots els cursos gaudint del Bufet a les hores de lectura i fins i tot alguns ja han acabat un llibre i van pel segon!! Quina bona colla de lectors i lectores! Ben aviat tindrem les ressenyes publicades. Mentrestant, mireu quins punts de llibre més xulos hem fet per aquest curs: