In de kijker:
  • Voor de veiligheid van uw kinderen en het respect voor de buurt wordt vriendelijk gevraagd om bij het brengen of ophalen van de kinderen de wagen correct te parkeren of te stationeren. Dank voor uw medewerking.  
  • Op 11 mei organiseert de Gezinsbond een opvoedkundige avond met als thema "let the games begin" - problematiek omtrent "gamen" bij jongeren: uitnodiging
  • Vanaf 18 april ... nog veel activiteiten... zie AGENDA.
  • inschrijven van nieuwe kinderen (geboortejaar 2015 en vroeger) voor het schooljaar 2017-2018 : HIER vindt u een overzicht van nog beschikbare plaatsen. Neem contact op indien u interesse heeft in ons pedagogisch project.
  • MENU van de maand + overzicht allergenen vanaf nu ook beschikbaar op de homepage (zie links - inloggen niet nodig)
  • op het gedeelte "ouders" (inloggen vereist) kan je de klasseninfo vinden. (brieven - foto's / van de school en per klas)
Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? 
In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.
Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie. 

Onze school verdient het label "school TEGEN pesten"... horen, zien en DOEN!  Bekijk het filmpje HIER