In de kijker:

Oudercontacten in de kleuterschool gaan door op dinsdag 30 april en donderdag 2 mei 2019. HIER vindt u een link naar de inschrijving (inloggen met de account van uw kind).

zondag 19 mei '19: inhuldiging van het vernieuwde schooldomein en schoolfeest. Iedereen welkom! Hiernaast de uitnodiging. Graag uw aanwezigheid bij de inhuldiging om 12 uur HIER melden... dan klinken we samen op de realisaties.           

INSCHRIJVINGEN schooljaar 2019-2020:  HIER  vindt u informatie omtrent het huidige inschrijvingsbeleid voor 2019-2020. De inschrijvingen voor de nieuwe leerlingen (o.a. °2017) gaan door vanaf woensdag 13 maart 2019. U kan een afspraak maken indien u wenst in te schrijven. Indien de maximumcapaciteit bereikt is, heeft u recht op een document van aanmelding. Neem hiervoor contact op met de school.

Zesdejaars naar het secundair in Gent? : hier vindt u een brochure

Ingang school tijdens bouwwerken:  Ingang langs Baron de Gieylaan of langs Polderdreef (kant fietsenstalling). Door de bouwwerkzaamheden zijn bepaalde gedeeltes van het schooldomein nog niet toegankelijk. Deze zijn afgesloten met nadar of met  een lint.

  • Schooljaar 2018-2019: lesvrije dagen en meer info vindt u HIER.
  • Op het gedeelte "ouders" (inloggen) kan je de klasseninfo vinden (brieven/foto's van de school en per klas) en het familienieuws .
  • CLB: medisch schooltoezicht wordt hervormd. Informatiebrief vindt u HIER.
  • Centrum Leerlingbegeleiding (CLB) is hervormd... een filmpje en een informatiebrief HIER.
  • Handen in je haar?...want je wil die vervelende luizen bestrijden? Info HIER.
  • Voor de veiligheid van uw kinderen en het respect voor de buurt wordt vriendelijk gevraagd om bij het brengen of ophalen van de kinderen de wagen correct te parkeren of te stationeren.           
  • Informatie over onze parochie vindt u HIER.
  • Alle informatie over het onderwijs in Vlaanderen (website - regelgeving)

 Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)?

In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.

Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie.
informatiebrief: werken met de account "vbs-depinte.be"
klik voor groter formaat: