In de kijker:
  • Op het gedeelte "ouders" (inloggen vereist) kan je de klasseninfo vinden. (brieven - foto's van activiteiten / van de school en per klas)
  • Een nieuw klaslokaal (5B) is in gebruik... krantenartikel.
  • Play, maar varieer regelmatig je schermhouding.  Pauzeer na elke dertig minuten actief.  Stop na twee uur beeldschermgebruik in de vrije tijd! Op zoek naar concrete tips?  Op www.playpauzestop.be  of via deze vorming (dinsdag 11 oktober) voor (groot-)ouders .
  • kom te voet of met de fiets naar school: zingen en/of dansen op het "straplied" 
  • inschrijven van kinderen °2015 (voorrangscategorie= broer/zus reeds ingeschreven) kan vanaf 1 september 
  • inschrijven van nieuwe kinderen voor het schooljaar 2017-2018 (niet voorrang) kan vanaf dinsdag 7 maart 2017.

Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? 
In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.
Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie. 

Onze school verdient het label "school TEGEN pesten"... horen, zien en DOEN!  Bekijk het filmpje HIER