In de kijker:
  • inschrijven van nieuwe kinderen (geboortejaar 2015 en vroeger) voor het schooljaar 2017-2018 (niet voorrang) kan vanaf dinsdag 7 maart 2017: aanmelden en inschrijven via ingang Baron de Gieylaan 25 (lokaal eerste deur rechts). De inschrijving gebeurt chronologisch volgens aanmelden. ID-kaart van het kind meebrengen.
  • MENU van de maand + overzicht allergenen vanaf nu ook beschikbaar op de homepage (zie links - inloggen niet nodig)
  • op het gedeelte "ouders" (inloggen vereist) kan je de klasseninfo vinden. (brieven - foto's / van de school en per klas)
Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? 
In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.
Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie. 

Onze school verdient het label "school TEGEN pesten"... horen, zien en DOEN!  Bekijk het filmpje HIER