In de kijker:
  • Vakantie... veel tijd om te spelen, buiten op ontdekking te gaan, beleven op reis, ... genieten!     Even zin om wat "spelend te leren op de computer"? Bovenaan op deze pagina vind je de link naar "ICT voor kinderen" en op zomerbingel  (klik) vind je nog meer leuke oefeningen.   
  • Open klassen op woensdag 30 augustus van 17-19 uur. 
  • schoolkrant juni werd verdeeld als laatste papieren versie. Vanaf volgend schooljaar zal u op onze homepage een digitale versie vinden. 
  • inschrijven van nieuwe kinderen (geboortejaar 2015 en vroeger) voor het schooljaar 2017-2018 : HIER vindt u een overzicht van nog beschikbare plaatsen. Neem contact op indien u interesse heeft in ons pedagogisch project.
  • vragen over inschrijven, onderwijs, studietoelagen aanvragen,... HIER vind je een interessante link naar "Onderwijs Vlaanderen".
  • Voor de veiligheid van uw kinderen en het respect voor de buurt wordt vriendelijk gevraagd om bij het brengen of ophalen van de kinderen de wagen correct te parkeren of te stationeren. Dank voor uw medewerking. 
  • MENU van de maand + overzicht allergenen vanaf nu ook beschikbaar op de homepage (zie links - inloggen niet nodig)
  • op het gedeelte "ouders" (inloggen vereist) kan je de klasseninfo vinden. (brieven - foto's / van de school en per klas)

Onze uitwerking "Dag van de Aarde": digitaal krantenartikel
Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? 
In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.
Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie.