In de kijker:

 • In het teken van de Warmste Weekverkopen de kinderen van het zesde leerjaar koekjes, wafels en pannenkoeken op dinsdag 18 en donderdag 20 december om 16 uur aan de beide schoolpoorten. Op die dagen zingt het vierde leerjaar rond de kerststal kerstliederen. Kom langs op het einde van de schooldag (15’ voor tot 15’ na het belteken), beluister hun sfeervolle liedjes en steun hun inzet en het project met uw vrijwillige bijdrage… de gitaarkist zal uitnodigend openstaan. 
  De opbrengst van beide initiatieven wordt verdeeld over
  Heilig Hart  https://www.dvcheilighart.be), begeleiding van kinderen met een beperking en Zonnehoeve (http://www.zonnehoeve.be), waar een beperking geen handicap hoeft te zijn…In de hoop vele mensen wat licht en warmte te schenken, danken wij u bij voorbaat voor uw steun.
 • De inschrijvingen voor de potloodjesquiz (organisatie ouderraad) zijn geopend... zie info hiernaast. 
 • Kalender 2019, versierd met schilderijtjes van de kinderen, valt binnenkort opnieuw in de brievenbus bij alle Pintenaars. Dankjewel aan de ouderraad en de verschillende sponsors. 
 • De Vlaamse regering heeft op 10/9 een akkoord bereikt betreffende inschrijvingsrecht... zolang dit akkoord geen decreet (wet) is, blijft het inschrijvingsbeleid geldig zoals beschreven in het schoolreglement 2018-2019 (zie rubriek "inschrijven")... via onze homepage houden we u op de hoogte van de evolutie. 
 • Ingang school tijdens bouwwerken:  Ingang langs Baron de Gieylaan of langs Polderdreef (kant fietsenstalling). Door de bouwwerkzaamheden zijn bepaalde gedeeltes van het schooldomein nog niet toegankelijk. Deze zijn afgesloten met nadar of met  een lint.

 • Schooljaar 2018-2019: lesvrije dagen en meer info vindt u HIER.
 • Op het gedeelte "ouders" (inloggen) kan je de klasseninfo vinden (brieven/foto's van de school en per klas) en het familienieuws .
 • CLB: medisch schooltoezicht wordt hervormd. Informatiebrief vindt u HIER.
 • Centrum Leerlingbegeleiding (CLB) is hervormd... een filmpje en een informatiebrief HIER.
 • Handen in je haar?...want je wil die vervelende luizen bestrijden? Info HIER.
 • Voor de veiligheid van uw kinderen en het respect voor de buurt wordt vriendelijk gevraagd om bij het brengen of ophalen van de kinderen de wagen correct te parkeren of te stationeren.           
 • Informatie over onze parochie vindt u HIER.
 • Alle informatie over het onderwijs in Vlaanderen (website - regelgeving)

 Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)?

In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.

Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie.
informatiebrief: werken met de account "vbs-depinte.be"
klik voor groter formaat: