De inschrijvingen voor de oudercontacten werden dit weekend afgesloten.  Indien u nog vragen heeft kan u steeds de school contacteren. 

We dragen de rode-neuzen-dag een warm "hart" toe!


In de kijker:


DE POTLOODJESQUIZ
De ouderraad organiseert ook dit jaar de potloodjesquiz.  De 4°editie zal doorgaan op 1 februari 2020 om 20 uur in de sportzaal van VBS De Pinte.

Wil jij met jouw team het POTLOOD 2020 winnen? Schrijf jouw team dan in via volgende link :   POTLOODJESQUIZ 2020 | Fikket


SCHAKEN OP SCHOOL !

Wil jij tijdens de middag de geheimen van het schaken ontdekken dan ben je steeds welkom op volgende middagen: 4/10-25/10-15/11-29/11-13/12-17/01-14/02 en 6/03. Inschrijvingen zijn afgesloten


PLANNING 2019-2020: de vrije dagen vindt u HIERINSCHRIJVINGEN schooljaar 2019-2020:  
U kan een afspraak maken indien u wenst in te schrijven. Indien de maximumcapaciteit bereikt is, heeft u recht op een document van aanmelding. Neem hiervoor contact op met de school.

INSCHRIJVINGEN  schooljaar 2020-2021:
Voor de inschrijving voor het schooljaar 2020-2021 van peuters (geboren in 2018) / kleuters en nieuwe leerlingen, zal er met een digitaal aanmeldingssysteem gewerkt worden.  Voor broers/zussen en kinderen van personeel blijft het voorrangsrecht behouden en zij dienen zich ook digitaal aan te melden.  U kan steeds een afspraak maken voor verdere informatie. 

  • Op het gedeelte "ouders" (inloggen) kan je de klasseninfo vinden (brieven/foto's van de school en per klas) en het familienieuws .
  • CLB: medisch schooltoezicht wordt hervormd. Informatiebrief vindt u HIER.
  • Centrum Leerlingbegeleiding (CLB) is hervormd... een filmpje en een informatiebrief HIER.
  • Handen in je haar?...want je wil die vervelende luizen bestrijden? Info HIER.
  • Voor de veiligheid van uw kinderen en het respect voor de buurt wordt vriendelijk gevraagd om bij het brengen of ophalen van de kinderen de wagen correct te parkeren of te stationeren.           
  • Informatie over onze parochie vindt u HIER.
  • Alle informatie over het onderwijs in Vlaanderen (website - regelgeving)

 Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)?

In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.

Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie.
informatiebrief: werken met de account "vbs-depinte.be"