In de kijker:


  • GROTE WERKEN in de vakantie... volg het HIER
  • Schooljaar 2018-2019: lesvrije dagen en meer info vindt u HIER.
  • De uitbreidingswerken van de bijenkorf (kleuterklassen) zijn zo goed als voltooid... we zijn verhuisd! Sfeerbeelden vindt u in onze digitale schoolkrant hierboven. We starten op 2 juli met het vervolg van de bouwwerken... afbraak van 4 klassen, rioleringswerken, bouwen van een nieuw gedeelte met een klas en polyvalente ruimte, aanleggen van een vernieuwde speelplaats en verder renoveren van het bestaande deel van de bijenkorf. U zal de werkzaamheden kunnen volgen tijdens het schooljaar 2018-2019.
  • Inschrijven van nieuwe kinderen (geboortejaar 2016 en vroeger) voor het schooljaar 2018-2019: HIER vindt u de brief met de inschrijvingsprocedure, voorrangsregeling, datum start inschrijvingen en capaciteit. Neem contact op indien u interesse heeft in ons pedagogisch project. Vragen over inschrijven, onderwijs, studietoelagen aanvragen,... HIER vindt u "Onderwijs Vlaanderen".  Op donderdag 1 maart starten de inschrijvingen (niet-voorrangsgroep). 
  • Op het gedeelte "ouders" (inloggen) kan je de klasseninfo vinden (brieven/foto's van de school en per klas) en het familienieuws .
  • Centrum Leerlingbegeleiding (CLB) is hervormd... een filmpje.
  • Handen in je haar?...want je wil die vervelende luizen bestrijden? Info HIER.
  • Voor de veiligheid van uw kinderen en het respect voor de buurt wordt vriendelijk gevraagd om bij het brengen of ophalen van de kinderen de wagen correct te parkeren of te stationeren. Dank voor uw medewerking.
  • Informatie over onze parochie vindt u HIER.
  • Alle informatie over het onderwijs in Vlaanderen (website - regelgeving)

 Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)?

In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.

Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie.
informatiebrief: werken met de account "vbs-depinte.be"