In de kijker:
  • kom te voet of met de fiets naar school: zingen en/of dansen op het "straplied" 
  • woensdag 5 oktober: pedagogische studiedag... geen les voor de kinderen - de school is gesloten: voor opvang: schrijf tijdig in bij "Stekelbees"
  • inschrijven van kinderen °2015 (voorrangscategorie= broer/zus reeds ingeschreven) kan vanaf 1 september (graag telefonisch een afspraak maken)opendeur 2016-2017
  • actie "basisonderwijs verdient beter..."  en lees er alles over door op de link te klikken (en de oproep te steunen...)
  • op het gedeelte "ouders" (inloggen vereist) kan je de vernieuwde versie van klasseninfo vinden (klasbrieven - foto's van activiteiten)
Heeft u interesse in onze school, of bent u op zoek naar een school voor uw kind(eren)? 
In het publieke gedeelte van de site bent u op de goede plaats om meer informatie te vinden over onze school. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijk contact, kijk dan op de contactpagina. Er is altijd iemand bereid om u meer informatie te verschaffen.
Als u ouder bent van een leerling (of van verschillende leerlingen) op de Vrije Basisschool De Pinte kan u op het oudergedeelte inloggen om alle praktische informatie te vinden. U kan deze pagina's enkel bekijken als u ingelogd bent met de account van (een) uw kind(eren). Inloggen doet u via de link naar google hiernaast. De inloggegevens vindt u terug in de informatiebrief. U kan contact opnemen met de webmaster voor meer informatie. 

Onze school verdient het label "school TEGEN pesten"... horen, zien en DOEN!  Bekijk het filmpje HIER