Bemer in de Media

Wil je reageren op deze berichtenpagina's van onze medewerkers en relaties? Dat kan!  Vraag een persoonlijk account aan via de contactpagina. Met dat account kun je dan zelf berichten plaatsen en reageren op berichten.

Bemer ProductPresentaties 15 nov bijna volgeboekt

Geplaatst 12 okt. 2017 02:38 door Vasculair Therapie

Bemer Producten
Er is een ongekend grote belangstelling voor onze Bemer producten. Binnen drie weken zijn bijna alle plaatsen voor de bijeenkomst op 15 November gereserveerd. Er wordt een extra bijeenkomst gepland op 23 Januari. Binnenkort verschijnt op deze site daarvoor een inschrijfformulier.

Alzheimereiwitten

Geplaatst 2 okt. 2017 10:39 door Vasculair Therapie

Bemer en Amyloïd-Bèta
Ophoping van Alzheimereiwitten amyloïd-bèta, volgens collega onderzoeker van Radboud Universiteit mogelijk door verstoorde slaap. Het is nog onduidelijk of verbeterde slaap in direct verband staat met een verkleinde kans op Alzheimer, dat is onderwerp van vervolg onderzoek. Wat wel vast staat is dat Bemer's slaapprogramma het lichaam helpt met de herstelprocessen gedurende de slaap en de homestasis ondersteunt. Kijk voor meer informatie op de link "Alzheimereiwitten" op deze site. Links een afbeelding van de moleculaire structuur van het Amyloïd-Bèta eiwit.

VasculairTherapie opent haar deuren

Geplaatst 28 aug. 2017 02:44 door Vasculair Therapie

Bemer Veterinair en Humaan Praktijk Kliniek BoekelVoor onze relaties en geïnteresseerden opent VasculairTherapie haar deuren van de praktijk in Boekel. Op 3 september zijn genodigden van harte welkom in onze presentatieruimte, behandelruimte en paardenkliniek en hondenkliniek. Het programma begint om 11:00 en eindigt om 13:00 met een door VasculairTherapie aangeboden broodjeslunch.

Voor deze extra bijzondere bijeenkomst zijn diverse sprekers en specialisten uitgenodigd om u te woord te staan en uitleg te geven over de diverse Bemer systemen en therapieën.

Er is nog plaats voor 4 extra deelnemers, maar dan zit de groep ook echt helemaal vol. Aanmelden kan nog via het contactformulier op deze website. Klik op de foto voor een grotere weergave van onze tweede praktijk. Onze andere lokatie in Ravenstein blijft ook gewoon in gebruik.

Bemer Vet

Geplaatst 10 mei 2017 01:30 door Vasculair Therapie

Bemer Vet extra behandeling na ongewone "Inspanning"

Bemer Vet introductie in Boekel volgeboekt! 

De bijeenkomst op 25 mei aanstaande, bedoeld als kick-off is helemaal volgeboekt. Alleen de via de website aangemelde gasten hebben een uitnodiging met locatie, programma en gastsprekers ontvangen. Speciaal voor die vaste relaties wordt tekst en uitleg gegeven hoe de Bemer Vet (Bemer Veterinair) toegepast kan worden voor diverse behandelingen van paard en pony. Natuurlijk wordt kort ingegaan op het werkingsprincipe van de gepatenteerde fysische vasculaire therapie van Bemer. Extra uitgebreid wordt besproken hoe de Bemer Veterenair te gebruiken en welke nieuwe mogelijkheden dit met de Red Dot Design award bekroonde product te bieden heeft. Voor diegene die deze bijeenkomst moesten missen, wordt er binnenkort een preview bijeenkomst gepland ruim voor de opening op 3 september van onze neiuwe praktijklocatie.

Bemer therapie kost minder dan 1 ½ kop koffie per dag

Geplaatst 8 apr. 2017 10:52 door Vasculair Therapie

1 kopje koffie1/2 kopje koffie
Ontzuring door minder koffiedrinken. Dat op zich is al verstandig, zeker in combinatie met regelmatig water drinken, en al helemaal wanneer u ook wat ouder wordt. U hoeft zeker niet de koffie in zijn geheel achterwege te laten. Genieten van een kop koffie op zijn tijd hoort er ook gewoon bij. Met 1½  kop koffie minder per dag investeert u al in uw gezondheid. En helemaal een mooie bijkomstigheid, laat dat nou ook de financiële investering zijn, nodig voor uw eigen Bemer Fysische Vasculaire Therapie die u thuis kunt toepassen met de Bemer Classic. U kunt dubbel in uw eigen gezondheid investeren voor minder dan 1 ½ kop koffie per dag en 2 x per dag 8 minuten Bemeren.

Bemer op WK2017

Geplaatst 29 mrt. 2017 01:54 door Vasculair Therapie

Bemer Veterinair op WK2017Op dit moment zijn wij samen met onze partners de mogelijkheden aan het inventariseren om met onze producten op het WK2017 IJslandse Paarden aanwezig te zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Bemer in de Praktijk

Geplaatst 23 mrt. 2017 00:56 door Vasculair Therapie

Bemer in de Praktijk
De foto suggereert misschien anders, maar wij blijven in onze praktijken in Boekel en Ravenstein met beide benen op de grond staan. Op 3 september 2017 houden wij een groot Bemer event op onze tweede volledig gemoderniseerde behandel-locatie. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u presentaties en product demonstraties bijwonen, of deelnemen aan diverse inspirerende workshops onder deskundige begeleiding van onze therapeuten en diagnostisch medewerkers. Unieke gelegenheid ook, om kennis te maken met de Bemer Veterinair voor paarden en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Bemer voor huisdieren. In verband met de te verwachten grote interesse is het aantal toegangskaarten beperkt. Via de link Bemer Contact kunt u zich aanmelden. Voldoende gelegenheid voor specifieke vragen rond de Bemer Producten. We zien u graag op 3 september 2017.

Wetenschappelijk Onderzocht

Geplaatst 31 jan. 2017 08:53 door Vasculair Therapie

VasculairTherapie, heeft samen met PolyMetric BV een double blind study uitgevoerd naar de effectiviteit van Bemer bij Rug-, Nek-, en Hoofdpijnklachten alsmede klachten als gevolg van post traumatische artrose. Het onderzoek heeft aangetoond dat op met name het herstel in een tijd-contingente behandeling, de fysische vasculaire therapie een duidelijk positief effect heeft. Natuurlijk is het door Bemer gepatenteerde Fysische Vasculaire Therapie signaal ook door gerenommeerde onderzoeksinstellingen uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. Voor meer informatie verwijzen we naar het document wat hieronder direct te openen is of the downloaden naar uw eigen computer, laptop of Smartbook.

Bemer Veterinair bij RSVCadans

Geplaatst 18 jan. 2017 13:24 door Vasculair Therapie

Onze Bemer Veterinair is in gebruik. Kijk voor meer informatie op onze nieuws-pagina van RSVCadans.nl

Bemer for You

Geplaatst 7 jan. 2017 07:55 door Vasculair Therapie

What Bemer can do for you...


1-10 of 10

Comments