Ons Team

Bemer Humaan 

Ing. Anton Appelo

Anton is ervan overtuigd dat het zinvoller is om de oorzaak van gezondheidsproblemen te achterhalen en te behandelen dan de symptomen te bestrijden. Van 2011 tot eind 2016 heeft hij zijn eigen natuurgeneeskundige praktijk gehad, waarin hij gebruik maakte van de kennis en inzichten van meerdere geneeskundige systemen, welke deels vertaald zijn naar moderne computertechnieken. Waar nodig werd er ook gebruik gemaakt van analyses op basis van laboratorium onderzoeken. Vanaf 2014 is hij gebruik gaan maken van de Fysische Vasculaire Therapie. Omdat hiermee op eenvoudige wijze voor de patiënt/cliënt vaak goede resultaten te behalen zijn, is hij zich hierin gaan specialiseren. Sinds 1 januari 2017 legt hij zijn focus helemaal toe op het integreren van BEMER in behandelingen binnen de reguliere en complementaire zorg.

Bemer Humaan & Veterinair

Dr. Anton P.M. van Bakel

Anton is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij promoveerde in 1995 op een onderzoeksproject tussen de Universiteit Tilburg en de TU Eindhoven. Hij was 4 jaar betrokken bij TNO naar VR en Simulaties. Zijn onderzoeks-praktijk bureau's PolySim BV en PolyMetric heeft hij een aantal jaren gecombineerd met zijn Lectoraat aan de HAN University of Applied Sciences. Aandachtsgebied binnen zijn VasculairTherapie praktijk is (longitudinaal) onderzoek naar het optimaal cognitief en ergonomisch functioneren van mens en dier in hun omgeving. Zijn specialisatie als officieel vasomotietherapeut® zich op de relatie tussen mens en dier. Zijn credo: prestatieoptimalisatie zoekt een werkbare balans in de hoogte van de lat en het besef van je eigen mogelijkheden en beperkingen.


Bemer Veterinair

Drs. Helmi W.V.A Gerrits

Helmi is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in de richting Vergelijkende en Fysiologische Psychologie. Haar onderzoek had betrekking op de werking van farmaca en verschillende anti-depressiva. Een belangrijk deel van haar onderzoek voerde ze uit bij Organon in Oss. Daaropvolgend heeft ze gewerkt aan een promotieonderzoek aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Helmi heeft een jarenlange ervaring als artsen- en psychiaterbezoeker vanuit de farmaceutische industrie. Daarnaast werkt ze al ruim 15 jaar bij een zeer grote internationaal opererende fabrikant van geneesmiddelen. Bij VasculairTherapie is Helmi gecertificeerd VasomotieTherapeut® en gespecialiseerd in de behandeling, revalidatie en training bij Bemer RSVCadans.
Ons team heeft zich onlangs uitgebreid. Mariëlla en Evi Ansems gaan samen met ons Bemer verder onder de aandacht brengen. Zij gaan zich vooral richten op de Bemer Veterinair en de in het najaar te verschijnen Bemer Pet. Daarnaast zijn zij ook het aanspreekpunt voor de HondenDroogJassen (dogdryingcoat). Kijk voor informatie op Marievi.nl