Vasomotie-Therapie Systemen & Producten

Bemer body
Wat maakt Bemer zo uniek?Er is veel te vinden over het door Bemer® gepattenteerde Fysische Vasulaire Therapie® signaal. Promotiematerialen, wetenschappelijke rapportages, video's, websites en ga zo maar door. Nog een enkele keer negatieve documentatie. Gelukkig steeds meer positieve reacties in chat sites, blog's, facebookpagina's. Voor die bronnen verwijzen we graag naar onze Bemer partner-site. De kracht en het succes van Bemer (opgericht in 1998) ligt, ondanks de soms twijfelachtige reacties van enkele kritische sceptici (voornamelijk in het verleden), in de overgrote meerderheid van enthousiaste gebruikers in het heden. De systemen zijn inmiddels medisch gecertificeerd en worden in 2017 in gerenommeerde ziekenhuizen en klinieken in gebruik genomen. Zelf zijn we proefondervindelijk in aanraking gekomen met Bemer en hebben we na een aantal door onszelf opgezette en uitgevoerde Double Blind studies, besloten dat dit product vast element wordt in onze Rehabilitatie Services en Rehabilitatie Services Veterinair

TotaalOverzicht

Het Bemer Totaaloverzicht geeft in 1 oogopslag een indruk hoe veelzijdig en professioneel het productaanbod is. In de kern draait het om systemen die uw lichaam helpen haar belangrijkste taak te kunnen uitvoeren, namelijk het herstellend vermogen. Daar is een evolutieproces van miljoenen jaren aan vooraf gegaan. Dat we met onze moderne manier van leven het lichaam moeten ondersteunen in deze taak staat buiten kijf. Door gezond te eten, voldoende beweging en minder stress. Dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wij gebruiken in onze VasculairTherapie - aanpak systemen van Bemer. We hebben verschillende systemen In onze praktijk, maar ook beschikbaar voor u thuis.

Bemer Classic

De Bemer Classic vormt als het ware ons basis systeem voor de thuisgebruiker. Samen met een extra Bemer Body kun je met je partner ervoor zorgen dat met tweemaal daags slechts 8 minuten therapie tijdens je slaap je in optima forma blijft.

Bemer Pro

Met Bemer Pro werken we in onze praktijkruimte in Boekel waar we 80m2 ruimte ter beschikking hebben om de verschillende therapieën toe te passen en de nodige psycho-fysiologische-response (PFR) metingen kunnen doen. Wij houden diverse registraties bij om de effectiviteit van de behandel-systemen en therapieën te monitoren. 

Bemer Veterinair

Op onze veterinaire behandel-lokaties in Boekel en Ravenstein kunnen we paarden en honden behandelen. Dit doen we met Bemer-Veterinary Line, ook wel Bemer Vet genoemd.