Bemer (in de) Media

vasomotie, vasomotietherapie, vasomotietherapeut, bemer, pijn, pijnklacht
Wil je reageren op deze berichtenpagina's van onze medewerkers en relaties? 

Dat kan!  Vraag een persoonlijk account aan via de contactpagina. Met dat account heb je toegang tot onze intranet-omgeving en kun je zelf direct berichten plaatsen en reageren op berichten. 

Je kunt ook je eigen blog of discussie-forum starten. Via die manier kun je in contact komen met mensen die met een vergelijkbare klacht zitten of die je kunnen helpen vanuit hun persoonlijke ervaring.

Heb je vragen over een specifiek nieuwsbericht en wil je daar meer over weten? Vul dan het contactformulier in.

Bemer Webshop Instructievideo

Geplaatst 12 sep. 2019 04:42 door Vasculair Therapie   [ 12 sep. 2019 05:36 bijgewerkt ]

Bemer Dr.vanBakel Webshop Instructie Video
Omdat niet iedereen even bedreven is met aankopen via internet en dit voor allerlei webshops weer net even anders verloopt, hebben wij een korte instructievideo voor jullie gemaakt.

In deze korte instructievideo van nog geen 5 minuten krijg je stap voor stap te zien hoe je snel en gemakkelijk een bestelling in onze webshop kunt plaatsen en afrekenen. In dit voorbeeld wordt betaald met credit card, maar je kunt natuurlijk via een andere betaalwijze betalen zoals bijvoorbeeld ook per factuur, of op rekening.

Simone Blum gebruikt Bemer Humaan & Horse

Geplaatst 10 sep. 2019 03:56 door Vasculair Therapie   [ 10 sep. 2019 04:02 bijgewerkt ]

Bemer Dr.vanBakel VasomotieTherapie ®

Bemer Dr.vanBakel Vasomotietherapie ®
Het effect van Bemer op haar wedstrijd paard is zo verbluffend gebleken dat dit voor Simone Blum ook aanleiding is geweest om voor haar eigen gezondheid en herstel de fysische vasculaire therapie van Bemer te gaan gebruiken.

Zomer-aanbieding: gratis 4 weken extra testen

Geplaatst 1 aug. 2019 03:16 door Vasculair Therapie   [ 1 aug. 2019 03:20 bijgewerkt ]

Bemer Gratis 4 weken extra testen


Unieke actie van de bij ons aangesloten Dr.vanBakel VasomotieTherapie ® praktijken:

In de maand augustus van 2019 kunt u de gepatenteerde Dr.vanBakel VasomotieTherapie ® gratis 4 weken extra uit testen. Vul het contactformulier in om hieraan deel te kunnen nemen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk de voorwaarden per email toe. Uitproberen van de Dr.vanBakel VasomotieTherapie ® kan al vanaf €62,50 per week.

Velen gingen u voor om gezondheid te verbeteren of pijn te bestrijden/behandelen. Overtuig u zelf, zónder risico, zónder verborgen kosten, van de werking van onze gepatenteerde aanpak.

Bemer® Testen

Geplaatst 1 aug. 2019 02:09 door Vasculair Therapie   [ 1 aug. 2019 02:55 bijgewerkt ]

Bemer® Testen bij VasculairTherapie.nl
Bij VasculairTherapie kunt u de Fysische Vasculaire Therapie ® met Bemer ® systemen gewoon bij u thuis testen. Uiteraard onder deskundige begeleiding van één van onze collega's.

Als u via deze link het test-formulier opent en download, invult en vervolgens aan ons terugstuurt aan dr.vanBakel@bemermail.com, ontvangt u, zo snel mogelijk via Bemer Int.AG. een complete Bemer Pro of Bemer Classis per pakketdienst bij u thuis. U betaalt voor het testen van de Bemer Pro set €899 of voor de Bemer Classic set €699 voor een testperiode van maximaal 8 weken. U kunt daarna besluiten of u de set terugstuurt naar Bemer of deze tegen bijbetaling overneemt.

Velen gingen u voor om gezondheid te verbeteren of pijn te bestrijden/behandelen. Overtuig u zelf, zónder risico, zónder verborgen kosten, van de werking van Fysische Vasculaire Therapie met Bemer. Meer informatie en voorwaarden staan uitgebreid beschreven in het test-formulier.

Bemer Nederland breed aandacht

Geplaatst 20 mei 2019 08:52 door Vasculair Therapie   [ 23 mei 2019 05:47 bijgewerkt ]

Dr.vanBakel VasomotieTherapie® met no cure no pay garantie
Ons doel is Bemer Nederland - breed onder de aandacht te brengen met een unieke gepatenteerde therapie, die alleen door de door ons gecertificeerde en opgeleide therapeuten met door ons ontwikkelde monitoring-systematiek mag worden toegepast. Als na een uitvoerige intake en anamnese, blijkt dat gebruik van Bemer’s Fysische Vasculaire Therapie systemen ®, kan gaan helpen bij de verbetering van uw gezondheid of verminderen van niet verklaarbare pijn, pijnklachten in rug, armen, benen, of gewrichten, (en die doorbloeding gerelateerd zijn), mag onze therapie worden toegepast met een no-cure, no-pay garantie. Informeer naar onze voorwaarden via het contactformulier op onze website

Dr.vanBakel Vasomotietherapeuten ® in Mill

Geplaatst 17 mei 2019 00:05 door Anton van Bakel   [ 17 mei 2019 00:14 bijgewerkt door Vasculair Therapie ]

Bemer bij Hart in Actie in Mill
Op 18 mei zijn Dr.vanBakel Vasomotietherapeuten ® aanwezig bij het Hart in Actie event in Mill in de stand van Mens in Wording van Gita Siebers. Met de officiële Bemer stand nemen we deel aan dit fantastische gezondheids-event. Wij verwachten veel relaties maar ook veel nieuw geïnteresseerden te informeren over onze unieke gepatenteerde behandelwijze die alleen door Dr.vanBakel Vasomotietherapeuten ® mag worden toegepast. Chronische pijnen worden door een gecertificeerd behandelaar besproken en na een uitvoerige anamnese komt u wellicht in aanmerking voor een no cure no pay behandeltraject van 3 maanden. Kom naar het event, laat u informeren en maak gebruik van dit aanbod. U vindt ons in stand 17 op het City resort in Mill van 11:00 tot 17:00 uur. klik op het plaatje voor meer informatie over het event.

Microcirculatie in botstructuren.

Geplaatst 17 apr. 2019 07:50 door Vasculair Therapie   [ 17 apr. 2019 08:21 bijgewerkt ]

Doorbloeding in de microcirculatie in botstructuren
Wetenschappelijk onderzoek toont doorbloeding in botstructuur aan (Wim Köhler 21 januari 2019, NRC). Bemer helpt doorbloeding in de microcirculatie stimuleren. Nu is aangetoond dat botstructuur rijk is aan kleine vaten en al langer bekend is dat botziekten invloed hebben op bloedvorming en het afweersysteem, kan het effect van onze Dr.vanBakel vasomotietherapie ® wellicht nog beter verklaard worden.

Lees hier het uitgebreider artikel met verwijzingen naar de resultaten van het onderzoek.

Bemer Gezondheid Onderzoek

Geplaatst 29 nov. 2018 09:11 door Vasculair Therapie   [ 21 jan. 2019 08:03 bijgewerkt ]

Bemer Gezondheid Onderzoek

VasculairTherapie medewerkers werkzaam in de praktijklocatie in Boekel zijn betrokken bij een 25 jaar lopend longitudinaal onderzoek. Ook benieuwd naar resultaten van de verschillende onderzoeken naar de effecten van Fysische Vasculaire Therapie met behulp ban medisch gecertificeerde therapiesystemen van Bemer® op pijnbestrijding, gezondheid en genezing van wonden, schrijf je dan in voor een van onze maandelijkse informatiebijeenkomsten. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er op tijd bij.

Tilburg Onderzoek Vasomotie-Therapie & Leren

Geplaatst 2 okt. 2018 05:05 door Vasculair Therapie   [ 2 okt. 2018 05:06 bijgewerkt ]

Tilburg University Onderzoeker betrokken bij Bemer Leerstijlonderzoek
Dr. van Bakel (oud Tilburg University onderzoeker in het SOBU) is betrokken bij een longitudinaal onderzoek wat inmiddels haar 25ste jaar achter de rug heeft. Het onderzoek richt zich op redeneerstijlen en hoe deze afhankelijk zijn van de parameters Situatie, Respons en Persoon. In samenwerking met Prof. Dr. E. Connell van University of Southern Mississipi wordt onderzocht welke factoren de kwaliteit van het leer- en redeneerproces beïnvloeden. In een deelonderzoek wordt gekeken naar de effecten van Fysische Vasculaire Therapie en Vasomotie-Therapie (ook wel vasomotietherapie genoemd) op het leerproces. Een verbeterde doorbloeding in de microcirculatie wordt verondersteld het leerproces positief te beïnvloeden.

Leerprestatie Onderzoek VasculairTherapie

Geplaatst 16 jul. 2018 23:22 door Vasculair Therapie   [ 4 okt. 2018 00:56 bijgewerkt ]

Leerprestatie in het Eindexamenjaar verbeteren

Dr. Van Bakel VasculairTherapie in Boekel start onderzoek naar Ondersteuning van leerprestaties m.b.v. Fysische Vasculaire Therapie. Uw zoon of dochter in het eindexamenjaar kan tegen aangepaste voorwaarden gebruik maken van onze technologie die inwerkt op het stimuleren van de doorbloeding in de microcirculatie. Zuurstof is essentieel voor het goed kunnen functioneren van de hersenen. Met Bemer kan de zuurstof-opname toenemen tot wel 29%. Vraag via onze site meer informatie over deelname en voorwaarden.

1-10 of 32

Comments