Pijnervaringen

Slijmbeursontsteking weg met Bemer

Geplaatst 5 jun. 2019 02:57 door Zef uit Brabant

Tijdens het tennissen ruim twee jaar geleden een slijmbeursontsteking opgelopen. In kliniek in Mill laten behandelen met cortisol injecties. Die hielpen in het begin wel enigszins maar na verloop van tijd werd dat steeds minder en duurde de pijnvermindering steeds korter. Voelde me op een gegeven moment na de vijdfe injectie zelfs beroerd. Ben toen 12 weken Bemer gaan uitproberen samen met begeleiding van één van de vasomotietherapeuten. Gebruik Bemer nu dagelijks om de pijn te voorkomen en voel me tegelijk ook fitter. Moest met het slaapprogramma wel even wennen. Ben op een gegeven moment naar mijn idee meer gaan dromen. Ik kan Bemer aanraden, zeker pijn pijn in spieren en gewrichten. Zef.

Veel minder Pijn

Geplaatst 4 jun. 2019 07:11 door Dinie Horst

Na mijn eerste 8 weken met Bemer nog niet echt heel duidelijk resultaat voor minder pijn in mijn gewrichten, maar wel meer energie gekregen. Vond het invullen van de vragenlijst elke week wel even lastig, maar daarmee werd het programma aangepast. Ik voelde me fitter en ging na 5 weken ook beter slapen. Daarom nog 4 extra weken uitgeprobeerd. Toen ging ook de pijn in mijn gewrichten duidelijk minder worden. Ik gebruik Bemer nu sinds een paar jaar en wil hem echt niet kwijt. Krijg ook nog regelmatig tips van Dr.vanBakel die helpen bij het gebruik. Ik ben heel erg tevreden en kan het iedereen aanraden.

Dagelijks blijven gebruiken

Geplaatst 31 jan. 2019 03:23 door Vasculair Therapie

Omdat ik veel last had van mijn artrose en niet goed kon tegen de medicijnen heb Bemer uitegprobeerd. In het begin dacht ik dat het niet echt hielp maar dat was omdat ik niet elke dag de mat aan had gezet. Nu doe ik het gebruik echt dagelijks en wil echt niet meer zonder. Ik neem hem zelfs mee op vakantie. Gebruik hem nu al meer dan 2 jaar. Ik ben erg tevreden.
Mevr. D vd V

1-3 of 3