Ons Team

Bemer Humaan 

Ing. Anton Appelo

Anton Appelo is ervan overtuigd dat het zinvoller is om de oorzaak van gezondheidsproblemen te achterhalen en te behandelen dan de symptomen te bestrijden. Van 2011 tot eind 2016 heeft hij zijn eigen natuurgeneeskundige praktijk gehad, waarin hij gebruik maakte van de kennis en inzichten van meerdere geneeskundige systemen, welke deels vertaald zijn naar moderne computertechnieken. Waar nodig werd er ook gebruik gemaakt van analyses op basis van laboratorium onderzoeken. Vanaf 2014 is hij gebruik gaan maken van de Fysische vasculaire therapie van BEMER. Omdat hiermee op eenvoudige wijze voor de patiënt/cliënt vaak goede resultaten te behalen is hij zich hierin gaan specialiseren. Met ingang van 1 januari 2017 legt hij zijn focus helemaal toe op het integreren van BEMER in behandelingen binnen de reguliere en complementaire zorg.

Bemer Humaan & Veterinair

Dr. Anton P.M. van Bakel

Anton van Bakel studeerde Psychologie aan de Radboud Universiteit. Hij promoveerde in 1995 op een onderzoeksproject tussen de Universiteit Tilburg en de TU Eindhoven. Als onderzoeker was hij onder andere werkzaam bij TNO. Zijn onderzoeks-praktijk bureau's PolySim BV, PolyBudget BV en PolyMetric heeft hij een aantal jaren gecombineerd met zijn Lectoraat aan de HAN University of Applied Sciences. Bijzonder aandachtsgebied binnen zijn VasculairTherapie praktijk is het optimaal cognitief en ergonomisch functioneren van mens en dier in hun omgeving. De laatste jaren richt zijn specialisatie zich op de relatie tussen mens en dier in zowel de sportieve als de recreatieve context. Zijn credo: prestatieoptimalisatie zoekt een werkbare balans in de hoogte van de lat en het besef van je eigen mogelijkheden en beperkingen.


Bemer Veterinair

Drs. Helmi W.V.A Gerrits

Helmi van Bakel is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen in de richting Vergelijkende en Fysiologische Psychologie. Haar onderzoek aan de Radboud Universiteit had betrekking op onderzoek naar de werking van farmaca en verschillende anti-depressiva. Een belangrijk deel van haar onderzoek voerde ze uit bij Organon in Oss. Daaropvolgend heeft ze gewerkt aan een promotieonderzoek aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Helmi heeft een jarenlange ervaring als artsen- en psychiaterbezoeker vanuit de farmaceutische industrie. Daarnaast werkt ze al ruim 15 jaar bij een zeer grote internationaal opererende fabrikant van geneesmiddelen. Bij VasculairTherapie is Helmi gespecialiseerd in de behandeling, revalidatie en training van Bemer RSVCadans.
Ons team heeft zich onlangs uitgebreid. Mariëlla en Evi Ansems gaan samen met ons Bemer verder onder de aandacht brengen. Zij gaan zich vooral richten op de Bemer Veterinair en de in het najaar te verschijnen Bemer Pet. Daarnaast zijn zij ook het aanspreekpunt voor de HondenDroogJassen (dogdryingcoat). Kijk voor informatie op Marievi.nl