Bemer-Praktijk-Klinieken

Bemer Regio
Onze collega's komen  natuurlijk door heel Nederland en de grensstreken van België en Duitsland. Wij hebben onze eigen Bemer Ambulante Fysische Vasculaire Therapie Service. Een Mercedes Vito dubbele cabine uitgerust met een Bemer Box en de Bemer Body, Bemer Sit, Bemer Pad en Bemer Spot. Ook natuurlijk de Bemer Veterinary (Veterinair) om uw hond of paard te behandelen, ontbreekt niet in deze uitrusting. Voor Gemert, Uden, Veghel, Helmond, Venray kunt u terecht in Boekel. Voor Oss, Den Bosch, Nijmegen, Cuijk en Grave kunt u terecht in Ravenstein.

Wilt u kennismaken met onze praktijk klinieken en voorzieningen, kies dan hieronder voor de dichtst bijzijnde plaats waar u nader kennis zou willen maken met onze Bemer producten, behandelingen en diensten. Staat uw woonplaats in Gelderland, Noord-Brabant of Limburg er niet bij, vul dan het contactformulier in en u krijgt binnen 24 uur van ons een reactie. Hier links ziet u in welke regio wij het meest actief zijn.

Onze collega's en Bemer business partners hopen u graag te mogen ontmoeten op één van onze behandellocaties of klinieken voor een geheel vrijblijvende kennismaking.