Bemer in de Media

Wil je reageren op deze berichtenpagina's van onze medewerkers en relaties? Dat kan!  Vraag een persoonlijk account aan via de contactpagina. Met dat account kun je dan zelf berichten plaatsen en reageren op berichten.

Bemer Veterinair Brochure

Geplaatst 6 dec. 2017 03:35 door Vasculair Therapie

Bemer Veterinair Brochure download pagina
Bemer Veterinary Line brochure
Voor relaties hebben we de brochure in onze documenten-bibliotheek staan. Toegankelijk voor partners en relaties met 'n inlog account. We kregen ook veel vraag hiernaar van geïnteresseerden uit Eindhoven, Oss, Cuijk, Venlo, Veghel, Uden en Boekel. Klik op de link voor een Bemer Veterinair Brochure en een  Bemer Veterinary brochure.

Bemer Gastlezing Anton Appelo van VitaVisie

Geplaatst 1 dec. 2017 07:32 door Vasculair Therapie

Bemer Oss Uden Eindhoven Nijmegen
De gastlezing van Anton Appelo B.Sc. op de hoofdlocatie van VasculairTherapie in Boekel was een enorm succes. Het maximale aantal van 24 gasten wat op die locatie kan worden gehuisvest had zich ruim van te voren aangemeld. Er was zelfs een wachtlijst. Voor deze gasten wordt voorjaar 2018 een extra gastlezing ingeroosterd. Er zijn die avond verschillende systemen gedemonstreerd en de interesse in huur en koop was boven verwachting groot. Gasten die besloten hadden gebruik te gaan maken van de fysische vasculaire therapie om in hun gezondheid en die van hun partner te investeren kregen meteen de gelegenhied te participeren in een longitudinaal onderzoek naar detoxicatie door middel van het stimuleren van de vasomotoriek. Daarover zal in de toekomst zeker meer te lezen zijn op deze website onde de rubriek Bemer Diagnostiek.

Presentatie Herman Bruinenberg Papilio Vitale

Geplaatst 10 nov. 2017 04:07 door Vasculair Therapie

Bemer Oss Herman Bruinenberg van Papilio Vitale presenteert Bemer bij Ossatec in Uden
Samen met een van onze business partners hebben we de Bemer productpresentaie van Bemer business partner Herman Bruinenberg van Papilio Vitale mogen bijwonen. Deze werd gehouden op de locatie van Ossatec in Uden. Mooie lezing met zeer interessante persoonlijke anecdotes en voorbeelden uit de eigen praktijk. Ook werden de Bemer producten Bemer Pro en Bemer Classic gedemonstreerd.

Kwakzalverij met een Wonderapparaat

Geplaatst 2 nov. 2017 09:54 door Vasculair Therapie

Nederlandse Kwakzalverij achterhaald
Oud (gesponsord?) nieuws van 2010! Dit soort gedateerde berichten blijft hoogstwaarschijnlijk niet zonder gigantische investeringen en sponsoring op pagina 1 van een Google zoekopdracht met als criterium "Bemer" opduiken. Erg flauw ook om dat dan te ontkennen. Maar laten we het eens van een positieve kant bekijken. Inmiddels is er echt wel veel veranderd. Wetenschappelijke studies, double blind onderzoek, wetenschappelijke publicaties, onderbouwend beeldmateriaal, maar minstens zo belangrijk proof of concept bij de gebruikers en nog belangrijker inmiddels een groeiend aantal conventioneel geschoolde farmaceuten en medische wetenschappers die onderkennen dat Bemer Fysische Vasculaire Therapie zónder bijwerkingen ondersteuning kan bieden bij meditatieve behandeling van doorbloeding gerelateerde aandoeningen.

Bemer Kopen? of Bemer Huren?

Geplaatst 2 nov. 2017 09:14 door Vasculair Therapie

Bemer Kopen of Bemer Huren
Bij partners van Dr. van Bakel 's VasculairTherapie kunt u terecht voor het kopen of huren van een Bemer voor uw persoonlijke Fysische Vasculaire Therapie thuis. Het is ook mogelijk andere Bemer systemen te huren, zoals de Bemer Sit of Bemer Veterinair. De ervaring leert dat 9 van de 10 huursystemen uiteindelijk ook wordt gekocht. Waarom? Vraag een gebruikers account aan en u kunt ervaringen uitwisselen met onze relaties die hun ervaringen delen via onze forumsite.

Bemer ProductPresentaties 15 nov bijna volgeboekt

Geplaatst 12 okt. 2017 02:38 door Vasculair Therapie

Bemer Producten
Er is een ongekend grote belangstelling voor onze Bemer producten. Binnen drie weken zijn bijna alle plaatsen voor de bijeenkomst op 15 November gereserveerd. Er wordt een extra bijeenkomst gepland op 23 Januari. Onder de link "Bemer Contact" is informatie te vinden over geplande bijeenkomsten en treft u ook een aanmeldingsformulier.

Alzheimereiwitten

Geplaatst 2 okt. 2017 10:39 door Vasculair Therapie

Bemer en Amyloïd-Bèta
Ophoping van Alzheimereiwitten amyloïd-bèta, volgens collega onderzoeker van Radboud Universiteit mogelijk door verstoorde slaap. Het is nog onduidelijk of verbeterde slaap in direct verband staat met een verkleinde kans op Alzheimer, dat is onderwerp van vervolg onderzoek. Wat wel vast staat is dat Bemer's slaapprogramma het lichaam helpt met de herstelprocessen gedurende de slaap en de homestasis ondersteunt. Kijk voor meer informatie op de link "Alzheimereiwitten" op deze site. Links een afbeelding van de moleculaire structuur van het Amyloïd-Bèta eiwit.

VasculairTherapie opent haar deuren

Geplaatst 28 aug. 2017 02:44 door Vasculair Therapie

Bemer Veterinair en Humaan Praktijk Kliniek BoekelVoor onze relaties en geïnteresseerden opent VasculairTherapie haar deuren van de praktijk in Boekel. Op 3 september zijn genodigden van harte welkom in onze presentatieruimte, behandelruimte en paardenkliniek en hondenkliniek. Het programma begint om 11:00 en eindigt om 13:00 met een door VasculairTherapie aangeboden broodjeslunch.

Voor deze extra bijzondere bijeenkomst zijn diverse sprekers en specialisten uitgenodigd om u te woord te staan en uitleg te geven over de diverse Bemer systemen en therapieën.

Er is nog plaats voor 4 extra deelnemers, maar dan zit de groep ook echt helemaal vol. Aanmelden kan nog via het contactformulier op deze website. Klik op de foto voor een grotere weergave van onze tweede praktijk. Onze andere lokatie in Ravenstein blijft ook gewoon in gebruik.

Bemer Vet

Geplaatst 10 mei 2017 01:30 door Vasculair Therapie

Bemer Vet extra behandeling na ongewone "Inspanning"

Bemer Vet introductie in Boekel volgeboekt! 

De bijeenkomst op 25 mei aanstaande, bedoeld als kick-off is helemaal volgeboekt. Alleen de via de website aangemelde gasten hebben een uitnodiging met locatie, programma en gastsprekers ontvangen. Speciaal voor die vaste relaties wordt tekst en uitleg gegeven hoe de Bemer Vet (Bemer Veterinair) toegepast kan worden voor diverse behandelingen van paard en pony. Natuurlijk wordt kort ingegaan op het werkingsprincipe van de gepatenteerde fysische vasculaire therapie van Bemer. Extra uitgebreid wordt besproken hoe de Bemer Veterenair te gebruiken en welke nieuwe mogelijkheden dit met de Red Dot Design award bekroonde product te bieden heeft. Voor diegene die deze bijeenkomst moesten missen, wordt er binnenkort een preview bijeenkomst gepland ruim voor de opening op 3 september van onze neiuwe praktijklocatie.

Bemer therapie kost minder dan 1 ½ kop koffie per dag

Geplaatst 8 apr. 2017 10:52 door Vasculair Therapie

1 kopje koffie1/2 kopje koffie
Ontzuring door minder koffiedrinken. Dat op zich is al verstandig, zeker in combinatie met regelmatig water drinken, en al helemaal wanneer u ook wat ouder wordt. U hoeft zeker niet de koffie in zijn geheel achterwege te laten. Genieten van een kop koffie op zijn tijd hoort er ook gewoon bij. Met 1½  kop koffie minder per dag investeert u al in uw gezondheid. En helemaal een mooie bijkomstigheid, laat dat nou ook de financiële investering zijn, nodig voor uw eigen Bemer Fysische Vasculaire Therapie die u thuis kunt toepassen met de Bemer Classic. U kunt dubbel in uw eigen gezondheid investeren voor minder dan 1 ½ kop koffie per dag en 2 x per dag 8 minuten Bemeren.

1-10 of 16

Comments