Bemer in de Media

Wil je reageren op deze berichtenpagina's van onze medewerkers en relaties? Dat kan!  Vraag een persoonlijk account aan via de contactpagina. Met dat account kun je dan zelf berichten plaatsen en reageren op berichten.

Bemer Gezondheid Onderzoek

Geplaatst 29 nov. 2018 09:11 door Vasculair Therapie

Bemer Gezondheid Onderzoek

VasculairTherapie medewerkers werkzaam in de praktijklocatie in Boekel zijn betrokken bij een 25 jaar lopend longitudinaal onderzoek. Ook benieuwd naar resultaten van de verschillende onderzoeken naar de effecten van Fysische Vasculaire Therapie met behulp ban medisch gecertificeerde therapiesystemen van Bemer® op pijnbestrijding, gezondheid en genezing van wonden, schrijf je dan in voor een van onze maandelijkse informatiebijeenkomsten. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er op tijd bij.

Tilburg Onderzoek Vasomotie-Therapie & Leren

Geplaatst 2 okt. 2018 05:05 door Vasculair Therapie

Tilburg University Onderzoeker betrokken bij Bemer Leerstijlonderzoek
Dr. van Bakel (oud Tilburg University onderzoeker in het SOBU) is betrokken bij een longitudinaal onderzoek wat inmiddels haar 25ste jaar achter de rug heeft. Het onderzoek richt zich op redeneerstijlen en hoe deze afhankelijk zijn van de parameters Situatie, Respons en Persoon. In samenwerking met Prof. Dr. E. Connell van University of Southern Mississipi wordt onderzocht welke factoren de kwaliteit van het leer- en redeneerproces beïnvloeden. In een deelonderzoek wordt gekeken naar de effecten van Fysische Vasculaire Therapie en Vasomotie-Therapie (ook wel vasomotietherapie genoemd) op het leerproces. Een verbeterde doorbloeding in de microcirculatie wordt verondersteld het leerproces positief te beïnvloeden.

Leerprestatie Onderzoek VasculairTherapie

Geplaatst 16 jul. 2018 23:22 door Vasculair Therapie

Leerprestatie in het Eindexamenjaar verbeteren

Dr. Van Bakel VasculairTherapie in Boekel start onderzoek naar Ondersteuning van leerprestaties m.b.v. Fysische Vasculaire Therapie. Uw zoon of dochter in het eindexamenjaar kan tegen aangepaste voorwaarden gebruik maken van onze technologie die inwerkt op het stimuleren van de doorbloeding in de microcirculatie. Zuurstof is essentieel voor het goed kunnen functioneren van de hersenen. Met Bemer kan de zuurstof-opname toenemen tot wel 29%. Vraag via onze site meer informatie over deelname en voorwaarden.

Bemer en onze Darmen

Geplaatst 12 jul. 2018 02:39 door Vasculair Therapie

Bemer Therapie voor doorbloeding in Darmstelsel
Ons darmsysteem behoort evolutionair gezien tot een primair orgaan in de ontwikkeling van ons lichaam. Zei Haeckel (zo rond 1900) niet ook, "ontogenese recapituleert fylogenese"? En zie daar de essentiële rol van het darmsysteem in de evolutie van ons lichaam. Ons darmstelsel is voorzien van een rijke doorbloeding waar transport van zuurstof en afvalstoffen een belangrijke rol vervullen. Een verslechterde doorbloeding leidt vaak tot darmklachten. VasculairTherapie (in Oss en Boekel) behandelt darmklachten met zeer positieve reacties van clienten, zonder medicatie, supplementen (en dus zonder bijwerkingen) met Fysische Vasculaire Therapie, gericht op het stimuleren van de doorbloeding in de microcirculatie.

RSVCadans behandelt gallen bij paarden

Geplaatst 2 jul. 2018 01:39 door Vasculair Therapie

Galbenen / galbulten behandelt met Bemer
Van een heel tevreden en bijzonder fijne relatie, die begin dit jaar een Bemer Horse Belt 2 x daags in gebruik nam tegen galbenen bij hun paard. Deze foto’s, die zij op verzoek van VasculairTherapie genomen hebben, tonen duidelijk de werking van fysische vasculaire therapie. Ook een fokstal voor spring- en dressuurpaarden, in het noorden van Limburg,  waar 1 van onze Nederlandse top 5 ruiters springt, heeft goede ervaringen met galbulten behandelen met Bemer. Op Bokt.nl valt te lezen dat je aan galbenen weinig kunt doen. Bemer bewijst ‘t tegendeel. De ervaring leert wel, dat je een paard dat gevoelig is voor ontwikkeling van galbulten, consistent moet blijven behandelen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Een met Bemer verbeterde doorbloeding, met tot wel 29% toename in zuurstofopname, is ook goed voor de algehele gezondheid en weerstand van je paard. Ook kleine schaaf- en snijwondjes, of kneuzingen genezen tot wel 3 x zo snel.

Bemer best-aging inhibitor says Angel member

Geplaatst 18 jun. 2018 03:39 door Vasculair Therapie

Bemer against Aging by Scorpions and Angel members
Onlangs gelezen op een website: "A former member of the rock band Angel who uses Bemer on a daily basis is convinced of it's contribution in slowing the aging process". Dat was op een mobiel apparaat van een kennis. Natuurlijk later geprobeerd het stukje thuis op te zoeken. Helaas is de bron niet meer terug te vinden. Als groot Angel fan met al hun officiële uitgaven op Vinyl en CD, daarom via deze weg een oproep aan ons netwerk om te helpen dit berichtje op te sporen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn deze quote te kunnen plaatsen naast de enthousiaste reactie van Rudolf Schencker van Rock-Band The Scorpions.

Bemer Therapie Artsen Seminar

Geplaatst 5 jun. 2018 08:26 door Vasculair Therapie

Bemer Therapie Artsen Seminar
Op 26 mei 2018 gaf collega Dr. Anton van Bakel bij het Corpus Congress Centre een lezing over onderzoek naar therapietrouwheid op de B20 dag van Bemer Nederland. In een interactieve sessie werd kritisch gekeken naar het belang van therapietrouwheid bij de fysische vasculaire therapie en hoe deze met verschillende technieken te vergroten. Ook werd door van Bakel ingegaan op de relatie tussen therapie trouwheid en het effect van de fysische vasculaure therapie in relatie tot het stimuleren van de doorbloeding in de microcirculaitie.

Mariella Gita & Anton in Meerlo

Geplaatst 1 jun. 2018 01:25 door Vasculair Therapie

Bemer Paard in Meerlo
VasculairTherapie is met collega’s als sponsor aanwezig op het fantastische Rijdt met Beleid spring en dressuur concours in Meerlo. Bezoek onze stand en geniet van 10-25% korting op accesoires of applicatoren bij aanschaf van een Bemer Professional (humaan lijn) of Bemer Veterinair (paarden lijn). Ook worden er diverse demonstraties gegeven en kunt u zelf het effect van Fysche Vasculaire Therapie ervaren. Wetenschappelijk bewezen, maar veel belangrijker nog, in uw praktijk zichtbare verbetering bij blessure of inspannings) herstel en (TOP)prestaties. Vraag ook naar de ervaringen van onze ambassadeur Aniek Poels van Ger Poels Horse Stables.

Bemer Huur

Geplaatst 23 jan. 2018 02:01 door Vasculair Therapie

Bemer Huren bij Dr. vanBakel VasculairTherapie
Bij VasculairTherapie en RSVCadans kunt u voordelig kennismaken met Fysische Vasculaire Therapie. U kunt een Bemer huren tegen aantrekkelijke voorwaarden om eenvoudig thuis, kennis te maken met wat de fysische vasculaire therapie van Bemer systemen voor uw gezondheid kan betekenen.  Bij VasculairTherapie bieden wij verschillende huur-overeenkomsten aan. Er zit er altijd wel een bij die past bij uw persoonlijke situatie. Mocht uw interesse gewekt zijn, vul dan net als vele enthousiaste clienten het contactformulier in.

Tijdens de huurperiode wordt u intensief begeleid door een collega die gespecialiseerd is in diagnostisch onderzoek. Dat betekent voor u dat u, ook tijdens de huurperiode begeleid wordt door een universitair geschoolde medewerker. 

Wij mogen met bescheiden trots zeggen, dat alle tot op heden door VasculairTherapie verhuurde Bemer systemen, hebben geleid tot een definitieve aankoop van een volledige set. U kunt daarbij kiezen voor de Bemer Classic, de Bemer Pro, of via RSVCadans voor onze Bemer Vet line.

Bemer Veterinair Brochure

Geplaatst 6 dec. 2017 03:35 door Vasculair Therapie

Bemer Veterinair Brochure download pagina
Bemer Veterinary Line brochure
Voor relaties hebben we de brochure in onze documenten-bibliotheek staan. Toegankelijk voor partners en relaties met 'n inlog account. We kregen ook veel vraag hiernaar van geïnteresseerden uit Eindhoven, Oss, Cuijk, Venlo, Veghel, Uden en Boekel. Klik op de link voor een Bemer Veterinair Brochure en een  Bemer Veterinary brochure.

1-10 of 25

Comments