Klinisch Psycholoog  Amersfoort

Praktijk voor supervisie en leertherapie psychotherapie

Welkom om te oriënteren op persoonsgerichte supervisie of leertherapie psychotherapie in mijn praktijk. Ik  geef supervisie en leertherapie  aan psychologen in een traject voor de postacademische GZ/PT/KP-opleiding en/of voor registratie bij een specialistische psychotherapie-vereniging: VPeP en VSt. Ook geef ik leertherapie aan psychiaters in opleiding. 

Vanuit ruim 30 jaar werken in de GGZ als psychotherapeut, klinisch psycholoog en P-opleider, wil ik naar je luisteren met alle aandacht en kennis/ervaring doorgeven. Het meest wezenlijke dat ik leerde van cliënten, collega's en theorieën is dat herstel optreedt in relatie; in het vinden van een goede relatie met jezelf en met de ander / de Ander.

In supervisie wil ik je een vrije ruimte bieden om te ontdekken wie jij wilt zijn als therapeut en hoe jij therapie op maat vormgeeft. Via de contactaanvraag, kun je een aanvraag doen voor een kennismakingsgesprek, dit kan  face to face of via beeldbellen.  

Psychotherapeutische specialisaties 

* Cliënt-centered psychotherapie (experiëntieel, existentieel, interactioneel)  zet in op reflectie op  grondhoudingen: Echtheid (levendig aanwezig zijn), Empathie en Onvoorwaardelijk respect

* Schematherapie als persoonsgerichte therapie, met een nuchtere speelse invalshoek

* Herstellen van trauma: sinds 2005 aangesloten bij de Vereniging EMDR Nederland, registratie psychotraumatherapeut NtVP

Daarnaast ben ik theologisch en filosofisch opgeleid.

Registraties


Kosten:

Ik werk niet samen met verzekeraars en behandel geen GGZ-hulpvragen. 

Voor leertherapie en supervisie geldt een tarief van 110 euro per sessie van 45 minuten.

KvK-nummer: 81652895