Hírek - infók


Elnökhelyettesi tájékoztatás

. Admin, 2015. ápr. 8. 7:02

Tisztelt Szülők, tisztelt Sporttársak!

 Alulírott Dr. Hevesi Kristóf, a Váci Forma SE elnökhelyettese tájékoztatom Önöket, hogy Nagy Péter, korábbi elnök megbízása és tagsága az egyesületben 2014. októberében megszűnt, nevezett az egyesület tevékenysége, működése tekintetében semmilyen jogosítvánnyal sem bír, az egyesület pénzei fölött nem rendelkezik.

Az egyesület elnöke Miskó Ágnes, elnökhelyettese Dr. Hevesi Kristóf, szakosztályvezetője és edzője pedig Czifferszky Ákos. Amennyiben tehát az egyesület működésével kapcsolatban kérdésük van, ezen személyeknél érdeklődjenek, miként az egyesület működésével kapcsolatos döntések is általunk kerülnek meghozatalra. Az egyesület sport tevékenysége tehát

Mivel az egyesület Nagy Péter elnökségének ideje alatti, 2013. és 2014. évi működése áttekinthetetlen, az egyesület számlákkal kiadásai tekintetében erős kétségek merültek fel, míg a Magyar Birkózó Szövetség részére Nagy Péter által leadott elszámolások tényszerűen valótlan eseményeket is tartalmaznak, a Váci Forma SE elnöksége ezen tények alapján feljelentést tett.

Közgyűlési meghívó - 2015. I. 26.-ra

. Admin, 2015. jan. 16. 9:01

A VÁCI FORMA SE. elnökhelyettese 2015. január 26. napjára közgyűlést hív össze a Budapest, XX. ker. Mártírok útja 205. szám alá (ESMTK birkózó terme), 17. órai kezdettel . Megismételt közgyűlés január 29.-án 17. 00 órakor lesz azonos helyen, mely a jelenlévők számára tekintet nélkül határozatképes.
A meghívó az egyesület edzőtermében is kifüggesztésre kerül.
Napirendi pontok:
Tisztviselők választása
Tagsági viszonyok megszűnésének megállapítása, tagkizárás, tagfelvételi kérelmek megerősítésének bejelentése.
Az alapszabály 25. sz.l végzésben foglaltaknak megfelelő módosítása
Vezető tisztségviselők (elnökségi tagok) jogviszonya megszűnésének ismételt megállapítása, visszahívás megerősítése, új elnökségi tagok megválasztásának megerősítése.
Székhely áthelyezés megerősítésre.
Alapszabály módosítása

Szervezeti változás

. Admin, 2015. jan. 12. 4:55

A Váci Forma SE 2014. évben tartott közgyűlésén hozott határozatok eredményeként az egyesület szervezet megváltozott. Az egyesület vezetését a korábbi elnök helyett elnökből, elnökhelyettesből és elnökségi tagokból álló elnökség látja el. Az egyesület elnöke  Miskó Ágnes lett.


A Váci Forma SE továbbá 2014.-ben stratégiai együttműködési megállapodást kötött az ESMTK SE-vel, így egyesületünk versenyzői és sportolói a jövőben edzésmunkájukhoz, a versenyeken való részvételhez nagyobb támogatást kaphatnak.

Rangsorverseny Cegléden

. Admin, 2012. febr. 27. 10:26

Cegléden rendezték az idei első szabadfogású diák rangsorversenyét február 25-én szombaton. Nagyon erős mezőny gyűlt össze, az ország összes klubja jelen volt. A létszámra sem lehetett panasz ugyanis 225 induló vett részt. Ez súlycsoportonként 18-25 versenyzőt takar. Rendkívüli színvonalas és kiélezett meccseknek lehettek szemtanúi az ide látogatók. Sokszor egy-egy rossz mozdulaton illetve intésen vagy ponton dőlt el kinek emelték fel a kezét vagy ki számára ért véget a verseny. A Váci Forma SE mindössze négy fővel indult és négy éremmel tért haza. A verseny erősségét és az indulók létszámát figyelembe véve ez nagyon jó eredménynek tekinthető. Külön dicséretes, hogy gigászi  csaták után csak minimális különbséggel maradtak alul a váci palánták, majd ezek után még jobban koncentrálva a vigaszág gyötrelmes és nehéz végigmenetelésével a bronz csatákban is jeleskedtek , mind fejben és lélekben jelesre vizsgáztak.
Fodor Kende 46-kg ban arany érmes lett. Nagy József 38 kg-ban , Fulai Bence és Porcsin Kálmán pedig 50 kg-ban bronz érmet nyertek.

Inárcsi Gyerek verseny

. Admin, 2012. febr. 22. 11:35   [ 2012. febr. 22. 11:36 frissítve ]

Február 19-én vasárnap Inárcson rendezte meg versenyét a Vasas SC kihelyezett szakosztálya. Kovács Levente a verseny rendezője népes sereget mintegy 200 birkózó palántát verbuvált össze. A Váci Forma SE versenyzői mindössze tíz versenyzővel remek meccseket és bravúros győzelmeket aratva kilenc érmet hoztak el. Kertész Botond remek birkózással négy tus győzelemmel arany érmet nyert. Gacsal Gergely technikai tudásával lógott ki a mezőnyéből és lett első. Déri Balázs és Gubicz Áron pedig hatalmas győzni akarásuknak köszönhették szintén  aranyérmüket.  Kiss Krisztián és Déri Mátyás nagy csatában maradtak alul a döntőben és ezüstérmesek lettek. Három harmadikunk Kertész Levente, Gubicz Ákos és Kollár Gábor kisebb taktikai hibákat elkövetve állhattak fel a dobogóra. Összességében egy jó hangulatú eredményes versenyen jutottunk túl, eredményeink megmutatták azt is, hogy jó úton haladunk és azt is miben kell még javulnunk.

"Aranyos" Junior csapat!

. Admin, 2012. febr. 22. 11:31

Ismét remekeltek a Váci Forma birkózói. Most hétvégén, február 18-án rendezték meg az idei év első Junior szabadfogású birkózó versenyét. Helyszín a XVI. kerület Kertváros volt, a tét pedig válogatás a júniusi Zágrábi Európa bajnokságra.
A Váci Forma SE versenyzői remek felkészültségükről és birkózó tudásukról tettek tanúbizonyságot. Németh Béla 55 kg-ban  lendületes meccseken - még a hátsérülése ellenére is - maga mögé utasított mindenkit. Szintén arany érmet nyert 66 kg-ban Nagy Mihály aki a döntőben magabiztosan verte a csepeliek tavalyi standard válogatottját. Ugyanebben a súlycsoportban testvére Nagy Péter harmadik lett. Csölle Zoltán 50 kg-ban egy hajszállal maradt alul első meccsén, de utána a bronz medálig küzdötte magát. A  rendkívül erős és kiegyensúlyozott mezőnyben ezzel a négy éremmel a Váci Forma SE nyerte meg a csapat versenyt.

Felnőtt válogató

. Admin, 2012. febr. 13. 13:24

2012 február 4-én tartották az idei első felnőtt válogatót  Csepelen. A tét nagy volt, mivel ez az egy verseny van az olimpiai kvalifikációs versenyek illetve a felnőtt Európa Bajnokság előtt. A  Váci Forma SE versenyzői mindössze 3 fővel abból is 2 junior versenyzővel vettek részt és így is egy érmet és egy pontszerző helyet csíptek el. 55 kg-ban Németh Béla remek birkózással verekedte magát a döntőig, ahol nagyon kis különbséggel maradt alul. Sajnos visszaütött, hogy a tavalyi U23-as magyar bajnoki címe után sérülés miatt nem tudott edzeni és mindössze egy hetes edzés munkával tudott elindulni. 84 kg-ban Nagy Mátyás az előkelő 5.  helyet csípte el, mely ebben az erős súlycsoportban dicséretet érdemel. 66 kg-ban Nagy Mihály egy szoros meccsen maradt alul csepeli ellenfelével szemben és már nem volt lehetősége vissza birkózni. 

Érdi évkezdés - birkózás és sumo

. Admin, 2012. jan. 25. 11:58

2012. január 22-23.-án Érden rendezték az idei év szezonnyitó birkózó- illetve sumo versenyét. A rendezők kitettek magukért. A nemzetközi versenyen négyszázhúsz versenyző gyűrte egymást  hat szőnyegen. A nézők gigászi csatáknak és fordulatos meccseknek lehettek szemtanúi. A Váci Forma S.E. versenyzői ismét remekeltek. Junior korcsoportban 68 kg-ban a Nagy testvérek Péter és Mihály remek birkózással házi döntővel adták tanúbizonyságát felkészültségüknek. Nagy Péter első Nagy Mihály második helyen végzett. Diákjaink szintén remekeltek a 25-30 fős mezőnyben Nagy József , Gubicz Ákos , Gacsal Gergely bronzérmet míg gyerekeknél Gyurasits Máté szintén egy harmadik helyet csípett el. 
Vasárnap következett a SUMO birkózás ahol taroltak a Formás palánták. Gyerekeknél Gacsal Gergely , Gubicz Áron állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. U12-ben Nagy József arany Gubicz Ákos ezüst  Fodor Kende bronz érmet szerzett.
U14-ben az idősebbek között Nagy József és Fodor Kende aranyérmet nyertek, Nagy Eszter második, Gubicz Ákos harmadik lett.
U16-ban Nagy Eszter első, Nagy Zsuzsanna pedig második, míg Fekete Attila harmadik helyen végzett.
U18 70 kg-ban Nagy Péter ezüst, Fekete Pál bronz érmet nyert.
U21-ben és felnőtt korosztályban ismét remekeltek a Nagy testvérek. Mihály korosztályát nyerte míg felnőttben második helyen végzett, Péter pedig két bronz medált csípett el. Összességében a Váci Forma SE egy remek kezdést tudhat maga mögött , csak így tovább egész évben.

Inárcsi győzelmek

. Admin, 2011. nov. 17. 10:47   [ 2011. nov. 17. 10:53 frissítve ]

2011 November 13-án vasárnap rendezte meg a Vasas SC idei utolsó gyermek és diák versenyét, melynek az inárcsi általános iskola adott otthont. A Váci Forma SE ifjú versenyzői megmutatták milyen is a váci küzdő szellem. Rendkívüli küzdeni tudásról és harcosságról tettek tanú bizonyságot. Még azok is akiknek ez volt életük első versenye ...  és  2-3 hónapos birkózó múlttal verték a náluk jóval rutinosabb ellenfeleiket. Végül a 11 birkózó palánta 11 érmet zsákmányolt  7 aranyat és 4 ezüstöt.  Első helyen végeztek: Déri Balázs, Porcsin Kálmán, Gubicz Ákos, Gacsal Gergely, Varsányi László, Kis Krisztián, Csölle Roland. Ezüstérmesek lettek : Gyurasits Máté, Déri Mátyás, Marton Zétény, Fodor Kende.

Két Világbajnoki érem a Váci Formásoké

. Admin, 2011. nov. 8. 12:21

November 3-6 között  Tamási adott otthont az utánpótlás korúak Grappling világbajnokságának. A grappling Brazíliából származik, ha röviden kellene megfogalmazni - "kopogtatós" birkózás. Célja a meccs kopogással történő feladatása , melyet legtöbbször az ízületek feszítésével vagy fojtással érnek el. A Váci Forma SE versenyzői két nagyon értékes érmet hoztak el. Nagy Mihály junior 65 kg-ban remekül küzdött, egészen a döntőig menetelt, ahol egy hajszálnyi különbséggel maradt alul lengyel ellenfelével szemben, így ezüstérmes lett. Testvére Nagy Péter kadett 65 kg-ban szintén briliánsan kezdett, egy Amerikai fiú tudott csak neki megálljt parancsolni, azonban a folytatásban   újra összekapta  magát, magabiztosan verte az orosz származású ellenfelét és a dobogó legalsó fokára állhatott. E szép sikerhez mindkettőjüknek gratulálunk.

1-10 of 44