Benvolguts i benvolgudes companys/es:

Aquest any se celebrarà la 3a Edició de les Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut. Aquestes Jornades s'han convertit en un esdeveniment científic anual, on joves investigadors/es de les nostres tres titulacions (Infermeria, Medicina i Psicologia) presenten els seus primers treballs, tutoritzats pels seus professors i professores. Per a alguns, aquest espai pot suposar una primera aproximació a la recerca en l'àmbit de la salut, per a altres pot ser una oportunitat d'intercanvi d'experiències o de divulgació dels resultats i línies de treball amb els companys de les diferents titulacions de la Facultat. 

Les Jornades tindran lloc els dies 5 i 6 d'abril, en el Centre d'Estudis de Postgrau i Formació Continuada (Edifici Consell Social i FUE), i estan dirigides tant a l'alumnat dels diferents graus com de màsters, doctorat o estudis propis de l'UJI. En aquest lloc web podeu trobar tota la informació rellevant, els requisits dels treballs a presentar i els terminis. Així, també podeu consultar les conferències, taula d'experts, tallers, entre altres activitats que hem organitzat guiats per la necessària interdisciplinarietat de les nostres disciplines. Com en edicions anteriors, els treballs seleccionats es publicaran a la nostra revista Àgora de Salut.

Davant la importància i interès de la celebració d'aquesta iniciativa per a tots nosaltres, us demanaria al professorat que impulsàreu i facilitàreu l'assistència del vostre alumnat a les jornades, i que vosaltres mateixos també participàreu activament en elles. Esperem que gaudiu d'aquestes 3es Jornades.

Una salutació molt cordial,

Rafael Ballester
Degà de la Facultat de Ciències de la Salut

https://www.facebook.com/fcs.UJI/