Home

Studente, lutem kerkoni ne listen e meposhteme emrin e lendes ose pedagogut dhe hyni menjehere ne web site-in e tyre personale per te marre informacionet e nevojshme per procesin mesimor dhe rezultatet e provimeve. Nese nuk gjendet ne liste lutem perdorni fushen per kerkim, siper djathtas e cila do te gjej web site-in vetem duke vendosur emrin e pedagogut ose lenden qe jep.

Pedagoge,
nese nuk gjeni emrin, si dhe lidhjen me web site-in tuaj personal lutem klikoni mbi lidhjet qe ju ka ardhur te gjitheve ne e-mailin tuaj dhe do te gjeni nje forme elektroike qe plotesohet shume shpejt dhe shume lehte. Ju faleminderit per bashkepunimin tauj.
IT ADMINISTRATORI

Lista e Web siteve Personal te Pedagogeve