Om skolan‎ > ‎

Skolans rektor

Annika Weimer
Jag har varit verksam lärare sedan 2012 på Tråsättraskolan och de senaste åren som skolans biträdande rektor. I grunden är jag gymnasielärare i Sv och Hi, med vidareutbildning till specialpedagog.  

Det är min övertygelse att skolan ska byggas utifrån kraften i vår värdegrund - Det vi tillsammans står för. 
Som ansvarig för skolutvecklingen på Tråsättraskolan ligger mycket av mitt fokus på att strukturera, organisera och skapa långsiktig verksamhetsutveckling genom att engagera alla medarbetare och skapa en trygg och stabil organisation.

Under hela min yrkesbana har jag drivits av en ambition att stärka individers och gruppers tilltro till den egna förmågan. Det gäller i mötet med såväl elever, vårdnadshavare som medarbetare. 

Tråsättraskolan är en skola med kvalitet, omsorg och traditioner. Kombinationen ger en skola där utveckling ständigt pågår samtidigt som vi förenas i skolans traditioner och gemensamma aktiviteter där ett medvetet förhållningssätt finns närvarande i alla delar. 

Vi möter våra elever med höga förväntningar där jag ser läraren som avgörande och aktiv part för elevernas kunskapsutveckling i syfte att fostra framtidens medborgare, redo att möta en globaliserad värld! 

Annika Weimer - Rektor Tråsättraskolan
08-540 819 44