Съпорт ЕООД е компания, обединяваща усилията на екип от висококвалифицирани специалисти в областта на преводите от и на английския език.

Нашата основна мисия е да предоставим професионални преводи на най-говорения език днес. С наша помощ вие ще общувате свободно с вашите клиенти, бизнес партньори и всички aнглоговорящи хора в съвременния модерен свят без граници.

Съпорт ЕООД извършва висококачествени, професионални писмени и устни преводи в сферата на икономиката, законодателството, инженерството, модерните технологии, медицината и др.

Съпорт ЕООД специализирано предлага преводи от и на английски език.  Убедени сме, че английският език е универсалният език в ерата на модерните комуникации. Нашите опитни преводачи, редактори и коректори с готовност ще посрещнат всяко ваше лингвистично предизвикателство.

Съпорт ЕООД резполага с оригинално разработена и координирана схема на работа. Получаването и предаването на материалите за превод е съобразено с времето и възможностите на клиента – ние ви предлагаме гъвкави и модерни методи в тази насока, които улесняват бизнеса и пестят време. На разположение на клиентите са нашите куриери, които ще ви посетят у дома или на работното ви място, за да получат материалите за превод и в последствие да ви доставят вече преведените такива.

Съпорт ЕООД разполага и със специализиран уеб сайт, съобразен с необходимостите за бързо и коректно обслужване на клиента. Чрез него вие може да изпратите вашите поръчки, да получите компетентни съвети в сферата на превода или консултации по преведените документи от и на английски език.

Съпорт ЕООД ще улесни вас и вашия бизнес. Чрез нас ще ви разберат! Потърсете ни!