jouw belang als LEERLING

Het TOPPLAN is speciaal voor jou gemaakt. Daar hadden we een goede reden voor. We werken namelijk dagelijks met slimme kinderen en ook wij hebben gemerkt dat de lessen op school vaak niet passen. Als één van je klasgenoten iets niet goed begrijpt vindt iedereen het gewoon dat hij of zij andere uitleg krijgt en soms zelfs een andere les. Het zou net zo gewoon moeten zijn dat jij lessen krijgt die niet gemakkelijk zijn en waar je wat van kunt leren. Leren hoort namelijk leuk te zijn en niet saai.

In het TOPPLAN hebben we een organisatie bedacht en lessen en materialen verzameld die passen bij het onderwijs dat slimmeriken nodig hebben. Jouw meester of juf kan kijken welke van deze lessen al op school aanwezig zijn. En natuurlijk mag je ons altijd mailen als je ideeën hebt die wij nog niet op onze lijst hebben (wel even overleggen met je ouders). Zo helpt het TOPPLAN om jouw schooltijd nuttig en aangenaam te maken en zo kan jij het TOPPLAN weer helpen.

Het TOPPLAN zorgt er ook voor dat jouw juf of meester meer te weten komt over het lesgeven aan slimme kinderen. Op die manier kun je nog beter geholpen worden met leren wat voor jou belangrijk is. Maar ook zorgt het TOPPLAN ervoor dat er op school iemand is waar jouw juf of meester terecht kan met vragen. En tenslotte wil het TOPPLAN dat dit alles niet teveel geld kost voor de school, zodat jouw ouders niet heel veel geld aan de school moeten betalen. Want hoe leuk leren ook wordt, je wilt natuurlijk ook nog op vakantie!

Dus schrijf de naam van onze website op (www.topplan.net) en zeg maandag in de kring: ‘Juf (of Meester natuurlijk), u moet eens kijken naar deze website want dat is goed voor ons allemaal’. We wensen je heel veel plezier op school,

Denktank TOPPLAN