KDV 't Laantje gaat sluiten

Na precies 11 jaar kinderopvang te hebben geboden aan kinderen van 0 tot 4 jaar gaan wij met ingang van 1 mei 2019 stoppen met ons KinderDagVerblijf  't Laantje. 
Aangezien wij niet meer op een voor ons acceptabele manier kunnen voldoen aan de nieuwe wettelijke eisen die zijn ingegaan per 1 januari jl. voelen wij ons min of meer gedwongen te moeten stoppen en hebben besloten niet meer verder te gaan met de kleinschalige kinderopvang in ons huis. 

Met hart en ziel hebben we aan 't Laantje gewerkt en vinden het jammer om eerder dan we zelf zouden willen, nu te gaan stoppen. We hebben met veel liefde en plezier al die jaren ons best gedaan om de kinderen liefdevol en respectvol op te vangen en ook om de liefde van Jezus aan hen te laten zien, hoe klein ze ook waren. 

We willen iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken terug op een mooie en bijzondere tijd samen én samen met ouders en kinderen. 

Met pijn in ons hart nemen we dan ook afscheid, vooral ook omdat hierdoor het enige christelijke kinderdagverblijf van Houten zijn deuren gaat sluiten.

Zaterdag 4 mei tussen 10:30 en 13:00 is er een afscheidsreceptie voor iedereen die nog even langs wil komen aan de Hermelijnakker 25. Koffie, thee en wat lekkers staan klaar.
Voor kinderen zijn er leuke activiteiten zoals schminken, nageltjes lakken met versiering of tattoo, grabbelton en limonade met popcorn.
Voor meer info: www.tlaantje.nl