(només alumnes nous)
  (alumnes que el 16/17 han fet música)
  (curs 2017 / 2018)
  (alumnes que no fan LLM ni instrument)
  (activitat de migdia)
  (reserva de nous lloguers)
  (curs 2017 / 2018)
  Direcció i consultes

  Telèfon
  607116000

  "ELS COLORS DE LA MÚSICA"
  Espectacle adreçat a nens de 2 i 3 
  anys. Dissabte 3 de febrer, 11:30

  CICLE AUDICIONS DE FEBRER
  Des del dilluns 5 de febrer fins el 
  dijous 1 de març

Summer is coming

28 de juny 2017, 4:15 publicada per Escola de Música


Després d'un intens mes de juny, ple de concerts i audicions, hem arribat al final d'aquest curs tant intens.

Han estat moltes activitats les dels darrers dies, i procurarem anar posant alguns petits exemples de les actuacions que hem anat fent.

Per anar començant, us deixem aquesta versió del tema principal de la sèrie Game of thrones, tal i com la interpreta la nostra jove orquestra, en un arranjament propi per a la nostra agrupació.

Esperem que us agradi!

Aula de Cant

23 de juny 2017, 8:14 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 28 de juny 2017, 4:15 ]


Les alumnes de l'Aula de Cant van realitzar un magnífica actuació dins del concert dedicat a la veu, en el cicle d'audicions.

Després de les interpretacions individuals van cantar conjuntament I feel preety, una dels temes més populars del musical West Side Story, de Leonard Bernstein.

L'actuació va estar preparada per professora de cant, la Montserrat Melero i acompanyada al piano per la Carmen Ossorio. El conjunt de veus va sonar molt bé i va entusiasmar al públic assistent. Prometem anar posant més actuacions en properes entrades de la web.

Enhorabona a totes les intèrprets!

Final del cicle d'audicions de juny

20 de juny 2017, 7:01 publicada per Escola de Música


Amb el concert del darrer dijous 15 de juny hem acabat el cicle d'audicions d'enguany. 

Han estat 3 setmanes molt intenses on hem pogut sentir a tots els alumnes d'instrument, agrupacions instrumentals, corals, cantants, orquestres i més.

Totes les actuacions han anat molt bé i han tingut una magnífica acollida per part del públic. 

El fet de tocar en públic sempre és un repte i els nens i nenes de l'escola de música s'han preparat bé i amb dedicació. Des de l'escola pensem que aquestes actuacions són sobretot una experiència d'aprenentatge i superació que a la postre sempre resulta motivadora. 

Moltes felicitats a tots els participants!


Concert final del cicle d'audicions de febrer (concert d'agrupacions)

6 de març 2017, 12:32 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 6 de març 2017, 12:32 ]

El darrer dimecres 15 de febrer va concloure el cicle d'audicions de febrer d'enguany. Han estat uns dies molt intensos en el que hem pogut sentir a tots els alumnes d'instrument de l'escola de música. 

El concert de cloenda d'aquest cicle ha estat dedicat a les agrupacions musicals, i en ell han participat la majoria dels grups instrumentals i vocals de l'escola de música.

En el concert vam poder sentir a les orquestres de percussió (dirigides per Jaume Gironès), el combo (David García), el grup de flautes (Oriol Guerrero), el grup de clarinets (Xema Martínez), el grup de guitarres (David García) i les dues agrupacions corals (dirigides pel Reinaldo Osorio i acompanyades per la Carmen Ossorio). 

Felicitem i donem les gràcies a tots els músics participants i els seus mestres directors per una vetllada tan magnífica. Al juny tornarem a tenir concerts!.

Concert de nadal (2)

19 de des. 2016, 2:17 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 7 de gen. 2017, 4:13 ]

Després del dijous, el divendres vam tornar a tenir concert. En aquesta ocasió van ser actuacions molt contrastades, on vam sentir tocar les agrupacions instrumentals més grans d'ESO i també cantar als nens més joves, de primària.

En el concert vam escoltar primer al grup de guitarres, dirigit pel David García, seguit dels grups d'iniciació 1 (primer de primària) i iniciació 2 (segon), que van cantar diversos temes nadalencs, dirigits pel Carles Llongueras i acompanyats per la Carmen Ossorio. Finalment la jove orquestra, dirigida per l'Alberto Arbej va tocar diferents medleys de temes famosos de Michael Jackson, ABBA i d'altres.

Per acabar, tots plegats van interpretar una nadala conjunta. Va ser un magnífic final, amb més de 150 músics participant, que després va ser compartida també pel públic, que va omplir la sala de gom a gom. Va ser una nit fantàstica!...Felicitats a tots per aquest esdeveniment musical.

Concert de nadal (1)

18 de des. 2016, 11:11 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 7 de gen. 2017, 4:10 ]

El darrer dijous dia 15 va tenir lloc, al teatre de la nostra escola, el primer dels concerts de nadal d'enguany. 

En aquest concert, en el qual van participar més de 100 nens i nenes de diferents edats, des dels més grans d'ESO fins als més petits de P4, vam poder gaudir d'una vetllada molt agradable i intensa.

Va ser el primer concert per a molts dels nens participants, ja que tots els de P4 i P5 s'estrenaven, i també vam presentar dues agrupacions noves d'aquest curs: la petita banda (de vent) i la petita orquestra (de corda).

La nostra enhorabona a tots els nens i nenes participants i el nostre agraïment a tots els professors i directors que van fer possible el concert: el David García (combo), l'Oriol Guerrero (grup de flautes i petita banda), la Muntsa Sitjà i l'Elisenda Prats (petita orquestra) i el Carles Llongueras, la Irene Arquillué i la Laura Pérez (sensibilització P4 i P5), així com els músics que hi van col·laborar: la Carmen Ossorio i l'Alberto Arbej (piano) i el Xavi Castillo (contrabaix).

Comença la roda d'instruments, ara ampliada i renovada!

10 de nov. 2016, 9:43 publicada per Alberto Arbej   [ actualitzat el 25 de nov. 2016, 3:57 per Escola de Música ]

La roda d’instruments és una iniciativa que permet als alumnes de P5 i 1r de primària que fan escola de música experimentar diferents instruments, amb l’objectiu d’ajudar a orientar la seva tria posterior. 

Aquest curs hem ampliat enormement la varietat instruments, per tal de donar el màxim d’opcions als alumnes. Els instruments que s’ofereixen a la roda són: violí, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, saxo, trompeta i trombó. 

Per portar-ho a terme i que els nens puguin continuar el treball setmanal a casa, l’escola posa a disposició dels alumnes els instruments necessaris, especialment dissenyats per a la seva edat. 

Tot plegat es tracta d’una experiència enormement innovadora i motivadora, que any rere any entusiasma als nens i a les seves famílies.

La petita orquestra, el bressol de les orquestres

10 de nov. 2016, 9:30 publicada per Alberto Arbej   [ actualitzat el 10 de nov. 2016, 9:31 ]


Us presentem un nou grup musical de la nostra escola: la petita orquestra. Aquesta agrupació està formada per nens i nenes de primer i segon cicle de primària que toquen instruments de corda fregada. Són en total 17 alumnes (10 violins i 7 violoncels) que es troben cada dijous al migdia per assajar i preparar el seu primer concert. 

Serà la seva primera orquestra i una experiència que segur no oblidaran. Aquesta iniciativa pedagògica, on el treball en equip és l’objectiu principal, tindrà continuïtat els propers cursos i més endavant aquests alumnes podran formar part de la jove orquestra. 

Els responsables del grup són l’Elisenda Prats i la Muntsa Sitjà, professores de violí i violoncel respectivament. Molta sort a tots i totes en aquest camí!.

La petita banda, una nova experiència musical

10 de nov. 2016, 9:16 publicada per Alberto Arbej   [ actualitzat el 10 de nov. 2016, 9:22 ]

De forma paral·lela a la petita orquestra, un altre grup també s’ha iniciat a primària: la petita banda. En formen part una desena de nens i nenes de cicle mitjà i superior de primària, i els instruments són els típics d’una banda: flauta travessera, clarinet, saxo i trompeta, amb el suport del piano i la bateria. 

L’objectiu és aprendre a treballar en conjunt, a tocar escoltant als altres, a seguir les indicacions del director i sobretot, a viure la música amb la màxima intensitat. 

Per la seva naturalesa el seu repertori és modern i toquen standars de jazz, així com temes de pop i musicals. El director és l’Oriol Guerrero, professor de flauta i conjunt instrumental de la nostra escola de música. 

Felicitats a tots els que hi participeu!

L'escola de música comença un nou curs... ara des de P4!

10 de nov. 2016, 8:07 publicada per Alberto Arbej   [ actualitzat el 10 de nov. 2016, 9:20 ]


Un nou curs ha començat i una de les novetats és que l’escola de música ha avançat un any la possibilitat de començar. Des d’aquest setembre n’hi ha 25 nens de P4 que estan fent sensibilització musical. 

N'hi ha tant grups de tarda com de migdia i entre jocs i cançons comencen a endinsar-se en el meravellós món de la música. 

Des de l’escola de música us donem a tots la benvinguda!

1-10 of 49