(només alumnes nous)
  (alumnes que el 17/18 han fet música)
  (alumnes que només fan coral)
  (alumnes que només fan percussió Orff)
  (reserva de nous lloguers)
  Ja disponible! 
  Inscripció roda d'instruments 

  Direcció i consultes

  Telèfon
  607116000

  
  PRESENTACIÓ TEATRE MUSICAL

  Adreçada a 1r ESO (alumnes)
  Divendres 19 d'octubre. 12:30 h
  (sala polivalent)

La Big Band, una nova agrupació musical

21 d’oct. 2018, 12:35 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 21 d’oct. 2018, 12:36 ]


Durant les audicions del darrer mes de juny va actuar per primera vegada una de les noves agrupacions musicals de l'escola de música: la nostra Big Band

Aquesta agrupació estarà centrada en la música de Jazz i esperem que pugui anar creixent mica en mica. Per altra banda també vol ser un espai obert que no està centrat en una edat o etapa determinada. Tant poden formar-hi part joves d'ESO i BTX com adults i antics alumnes. Només cal passió per la música (i un cert domini de l'instrument).

Us deixem una petita mostra, amb la interpretació del tema Bei Mir Bist Du Schon (versió Benny Goodman) i amb la col·laboració vocal de la Carla Miralda.

Audició de repertori de teatre musical

30 d’abr. 2018, 5:04 publicada per Alberto Arbej

A l’escola pensem que un bon projecte musical no pot deixar de banda el més meravellós de tots els instruments que existeixen: la veu. Us expliquem quines són les nostres activitats.

A les agrupacions corals de primària, des d’un punt de partida més aviat lúdic, nois i noies van educant el gust per cantar bé. En aquestes classes, el moviment i l’expressió corporal també tenen una part important.


L’aula de cant és el pas següent. A partir de l’ESO l’edat és ideal per començar a treballar la veu com un instrument musical més, iniciant-se en un repertori d’estils variats que té el desenvolupament de la tècnica vocal com a denominador comú.

 

Finalment, aquí us presentem la primera audició de la nova activitat de teatre musical, que també està relacionada amb la veu i en la qual, durant les sessions, els joves treballen la interpretació d’obres de repertori de musicals incidint tant en la part vocal com en la teatral i escènica.

 

L’equip de professionals que integren l’àrea vocal està format per la Lucia Beresova com a directora de les agrupacions corals, la Montserrat Melero i l’Anna Fernández com a professores de cant, la Carmen Ossorio en el seu paper de pianista repertorista, i el Luc Olivier, professor de repertori de teatre musical

Concert solidari a l'Auditori (2): la petita orquestra

22 d’abr. 2018, 12:25 publicada per Alberto Arbej


Continuant amb la notícia anterior, us deixem ara l'actuació de la petita orquestra en el "XIVè concert solidari per a l'educació" celebrat a l'Auditori Municipal de Terrassa el 15 d'abril de 2018. 

La petita orquestra és una agrupació que va començar el darrer curs 16/17. La seva finalitat és introduir als petits músics de corda fregada (violí i violoncel) a l'experiència orquestral.

A càrrec de l'Elisenda Prats i la Muntsa Sitjà, la petita orquestra interpreta 3 temes, "Chicken on a fence post", "Cant de joia" i "Boogie jazz".

En el darrer tema donem les gràcies també al Pau i l'Enric, dos músics de la Jove Orquestra, per la seva col·laboració.

Concert solidari a l'Auditori (1): la Jove Orquestra

22 d’abr. 2018, 11:34 publicada per Alberto Arbej


El darrer 15 d'abril es va celebrar a l'Auditori Municipal de terrassa el "XIVè concert solidari per a l'educació", organitzat per la Fundació Educació Solidària. 

El concert va comptar la presència de nombrosos grups de l'escola de música: a la primera part van actuar els grups de percussió Orff, dirigits pel Jaume Gironès, els grups de guitarres, a càrrec del David García i La petita Orquestra, dirigida per l'Elisenda Prats i la Muntsa Sitjà. 

Ja a la segona part va actuar la Jove Orquestra, dirigida per l'Alberto Arbej i el cor Ohana, a carrec del Luc Oliver Sànchez.

Totes les actuacions van ser molt aplaudides pel nombrós públic assistent que va omplir totalment l'Auditori. Felicitats a tots i totes. 

Summer is coming

28 de juny 2017, 4:15 publicada per Escola de Música


Després d'un intens mes de juny, ple de concerts i audicions, hem arribat al final d'aquest curs tant intens.

Han estat moltes activitats les dels darrers dies, i procurarem anar posant alguns petits exemples de les actuacions que hem anat fent.

Per anar començant, us deixem aquesta versió del tema principal de la sèrie Game of thrones, tal i com la interpreta la nostra jove orquestra, en un arranjament propi per a la nostra agrupació.

Esperem que us agradi!

Aula de Cant

23 de juny 2017, 8:14 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 28 de juny 2017, 4:15 ]


Les alumnes de l'Aula de Cant van realitzar un magnífica actuació dins del concert dedicat a la veu, en el cicle d'audicions.

Després de les interpretacions individuals van cantar conjuntament I feel preety, una dels temes més populars del musical West Side Story, de Leonard Bernstein.

L'actuació va estar preparada per professora de cant, la Montserrat Melero i acompanyada al piano per la Carmen Ossorio. El conjunt de veus va sonar molt bé i va entusiasmar al públic assistent. Prometem anar posant més actuacions en properes entrades de la web.

Enhorabona a totes les intèrprets!

Final del cicle d'audicions de juny

20 de juny 2017, 7:01 publicada per Escola de Música


Amb el concert del darrer dijous 15 de juny hem acabat el cicle d'audicions d'enguany. 

Han estat 3 setmanes molt intenses on hem pogut sentir a tots els alumnes d'instrument, agrupacions instrumentals, corals, cantants, orquestres i més.

Totes les actuacions han anat molt bé i han tingut una magnífica acollida per part del públic. 

El fet de tocar en públic sempre és un repte i els nens i nenes de l'escola de música s'han preparat bé i amb dedicació. Des de l'escola pensem que aquestes actuacions són sobretot una experiència d'aprenentatge i superació que a la postre sempre resulta motivadora. 

Moltes felicitats a tots els participants!


Concert final del cicle d'audicions de febrer (concert d'agrupacions)

6 de març 2017, 12:32 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 6 de març 2017, 12:32 ]

El darrer dimecres 15 de febrer va concloure el cicle d'audicions de febrer d'enguany. Han estat uns dies molt intensos en el que hem pogut sentir a tots els alumnes d'instrument de l'escola de música. 

El concert de cloenda d'aquest cicle ha estat dedicat a les agrupacions musicals, i en ell han participat la majoria dels grups instrumentals i vocals de l'escola de música.

En el concert vam poder sentir a les orquestres de percussió (dirigides per Jaume Gironès), el combo (David García), el grup de flautes (Oriol Guerrero), el grup de clarinets (Xema Martínez), el grup de guitarres (David García) i les dues agrupacions corals (dirigides pel Reinaldo Osorio i acompanyades per la Carmen Ossorio). 

Felicitem i donem les gràcies a tots els músics participants i els seus mestres directors per una vetllada tan magnífica. Al juny tornarem a tenir concerts!.

Concert de nadal (2)

19 de des. 2016, 2:17 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 7 de gen. 2017, 4:13 ]

Després del dijous, el divendres vam tornar a tenir concert. En aquesta ocasió van ser actuacions molt contrastades, on vam sentir tocar les agrupacions instrumentals més grans d'ESO i també cantar als nens més joves, de primària.

En el concert vam escoltar primer al grup de guitarres, dirigit pel David García, seguit dels grups d'iniciació 1 (primer de primària) i iniciació 2 (segon), que van cantar diversos temes nadalencs, dirigits pel Carles Llongueras i acompanyats per la Carmen Ossorio. Finalment la jove orquestra, dirigida per l'Alberto Arbej va tocar diferents medleys de temes famosos de Michael Jackson, ABBA i d'altres.

Per acabar, tots plegats van interpretar una nadala conjunta. Va ser un magnífic final, amb més de 150 músics participant, que després va ser compartida també pel públic, que va omplir la sala de gom a gom. Va ser una nit fantàstica!...Felicitats a tots per aquest esdeveniment musical.

Concert de nadal (1)

18 de des. 2016, 11:11 publicada per Escola de Música   [ actualitzat el 7 de gen. 2017, 4:10 ]

El darrer dijous dia 15 va tenir lloc, al teatre de la nostra escola, el primer dels concerts de nadal d'enguany. 

En aquest concert, en el qual van participar més de 100 nens i nenes de diferents edats, des dels més grans d'ESO fins als més petits de P4, vam poder gaudir d'una vetllada molt agradable i intensa.

Va ser el primer concert per a molts dels nens participants, ja que tots els de P4 i P5 s'estrenaven, i també vam presentar dues agrupacions noves d'aquest curs: la petita banda (de vent) i la petita orquestra (de corda).

La nostra enhorabona a tots els nens i nenes participants i el nostre agraïment a tots els professors i directors que van fer possible el concert: el David García (combo), l'Oriol Guerrero (grup de flautes i petita banda), la Muntsa Sitjà i l'Elisenda Prats (petita orquestra) i el Carles Llongueras, la Irene Arquillué i la Laura Pérez (sensibilització P4 i P5), així com els músics que hi van col·laborar: la Carmen Ossorio i l'Alberto Arbej (piano) i el Xavi Castillo (contrabaix).

1-10 of 53